ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Decizie definitivă. Mirel Palada, condamnat la închisoare cu suspendare după ce l-a agresat pe fostul senator Mihai Goțiu (VIDEO)
     
Decizie definitivă. Mirel Palada, condamnat la închisoare cu suspendare după ce l-a agresat pe fostul senator Mihai Goțiu (VIDEO)

Mirel Palada a fost condamnat definitiv la șase luni de închisoare cu suspendare după ce l-a agresat pe Mihai Goțiu, fostul vicepreședinte al Senatului, în platoul B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Mirel Palada, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare după ce l-a agresat pe Mihai Goțiu Incidentul a avut loc în septembrie 2017, în timpul unei pauze publicitare, când Mirel Palada a sărit să îl bată pe Mihai Goțiu, fiind nemulțumit de opiniile acestuia. „GATA! După aproape 4 (patru) ani, s-a închis procesul definitiv procesul cu Mirel Palada Facebook mi-a amintit că, astăzi, se împlinesc fix patru ani de când am fost lovit, în platoul televiziunii B1 tv, de Mirel Palada, în pauza unei emisiuni. Așa cum am promis public, am refuzat ”soluția” împăcării părților și am mers cu procesul penal până la capăt”, a scris Mihai Goțiu, pe Facebook. Fostul senator a amintit că, în decembrie 2020, Mirel Palada a fost condamnat în primă instanță la 9 luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei și la plata unor daune morale în valoare de 5.000 de euro și a cheltuielilor de judecată. „În urma apelului, în luna mai a acestui an, condamnarea penală a lui Palada a fost redusă la 6 luni. Dar tot #penal rămâne! În fine, în urmă cu două săptămâni, pe 1 septembrie, Mirel Palada a achitat și daunele morale (în lei, la cursul BNR) și cheltuielile de judecată. De ce a fost nevoie să treacă atâta timp pentru a finaliza un proces de loviri, în care existau înregistrări video și martori, mi-e greu să înțeleg. Mai avem multe lucruri de schimbat și îmbunătățit în țara asta. Până una alta (și până la reabilitare), de-l întâlniți pe Mirel Palada prin vreun studio de televiziune ori pe stradă, să știți că e #penal cu patalama”, a adăugat Mihai (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre trecerea din (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și calitatea vieții
Cum putem amâna sau combate afectarea musculară, crește forța și masa musculară pentru a ne păstra (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele modificări
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat adoptată joi de  Comitetul Naţional pentru (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY