ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Cine sunt nașii pe care Simona Halep și Toni Iuruc i-au ales pentru nuntă
     
Cine sunt nașii pe care Simona Halep și Toni Iuruc i-au ales pentru nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc civil la Constanța, miercuri. Sportiva și afaceristul și-au ales nașii pe strânceană, iar petrecerea va avea loc după nuntă, la un club de fițe din Mamaia. Întreaga familie a Simonei este cât se poate de emoționată, iar lumea așteaptă cu nerăbdare noutăți de la nunta anului. Așa cum era de așteptat, deja se știe cine vor fi nașii Simonei și ai lui Toni, la cununia civilă de azi, dar și la nuntă. Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit extrem de frumos despre cei ce urmează să fie martorii fetei sale la cununie. Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc Ziua de 15 septembrie este un moment extrem de important pentru Simona Halep. Fostul numărul 1 mondial se căsătorește civil cu sufletul său pereche, Toni Iuruc. Nașii de cununie, dar și cei de nuntă sunt afaceristul Dani Caramihai și soția acestuia. Caramihai este unul dintre proprietarii clubului de fițe din Mamaia, unde va avea loc petrecerea Simonei și a viitorului ei soț. Alături de frații Liviu și Mihai Popescu și de Nicu Mărgeanu, Dani Caramihai a înființat businessul cu o investiție de 170.000 de euro. Simona Halep și Toni Iuruc vor ține petrecerea cu 300 de persoane în clubul la care este proprietar nașul său, Dani Caramihai. Cei 300 de invitați au reguli stricte de respectat. Simona își dorește o nuntă discretă, motiv pentru care participanții nu vor avea voie să vină cu telefoane mobile. „I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi”, a declarat Stere Halep, potrivit Fanatik.ro. Simona Halep va lua numele lui Toni după căsătorie Simona Halep a decis să ia și numele viitorului soț, după căsătorie. Astfel, sportiva se numi Simona Halep – Iuruc. Viitorul ei logodnic a primit cu siguranță vestea cu multă bucurie. Cununia civilă urmează să înceapă la ora 16:00 la Constanța, la (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele (...)
Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, (...)
Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a reacționat la vestea că DLAF a sesizat DNA în ceea ce (...)
Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii (...)
Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
Prezența în mediul online a unei companii, indiferent de industrie, poate avea un impact masiv (...)
Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
Oricine poate trece la un moment dat în viață printr-un moment greu din punct de vedere financiar. (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY