ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
OCPI Olt a încheiat contracte de finanțare pentru înregistrarea imobilelor din 77 de comune
     
OCPI Olt a încheiat contracte de finanțare pentru înregistrarea imobilelor din 77 de comune

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Olt a încheiat contracte de finanțare a lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale cu 77 de unități administrativ-teritoriale (UAT) din cele 79 eligibile. Suma totală alocată pentru înscrierea proprietăților din județul Olt în evidențele de cadastru și carte funciară, în anul 2021, este de 12.438.000 de lei. Deschiderea cărților funciare este gratuită pentru cetățeni, fondurile necesare fiind asigurate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin OCPI Olt. Primarii interesați să înceapă sau să continue lucrările de cadastru general pe sectoare cadastrale au încheiat contracte de finanțare cu OCPI Olt.Pentru a beneficia de fondurile alocate de ANCPI, UAT-urile care au semnat contracte de finanțare cu OCPI Olt trebuie să găsească prestatori în termen de 60 de zile de la data încheierii contractului de finanțare.În anul 2021, fiecare UAT poate primi până la 160.000 de lei pentru înregistrarea proprietăților în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară.În prezent, din totalul de 112 unită?i administrativ teritoriale (UAT) din județul Olt, au fost cadastrate în proporție de sută la sută nouă comune: 720 Brastavățu,Brebeni,Iancu Jianu,Milcov,Oboga,Valea Mare,Vădastra,Vișina,Vișina Nouă. În alte 15 localități se desfășoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor în cadrul PNCCF, atât la nivel de UAT, cât și pe sectoare cadastrale.PNCCF are drept scop înregistrarea, gratuită pentru cetățeni, a tuturor imobilelor (terenuri, clădiri și apartamente) din România în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Programul este finanțat din veniturile proprii ale ANCPI – peste patru miliarde de lei, din fonduri externe obținute prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 – aproximativ 313 milioane (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Fetiţă de 13 ani, găsită moartă într-o râpă adâncă dintr-o pădure
Fetiţă de 13 ani, găsită moartă într-o râpă adâncă dintr-o pădure
O fetiţă de 13 ani a fost găsită moartă, duminică, într-o râpă adâncă dintr-o pădure aflată pe raza (...)
Doar 10 paturi ATI mai sunt libere în toată țara pentru bolnavii de COVID-19
Doar 10 paturi ATI mai sunt libere în toată țara pentru bolnavii de COVID-19
10 paturi ATI pentru pacienţii bolnavi de COVID-19 sunt libere la nivel naţional. În Bucureşti nu (...)
„U“ Craiova – Dinamo / Laurenţiu Reghecampf: „Ne interesează doar victoria“ (VIDEO)
„U“ Craiova – Dinamo / Laurenţiu Reghecampf: „Ne interesează doar victoria“ (VIDEO)
Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a prefaţat astăzi, în cadrul (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY