ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
(VIDEO) Iohannis: Cadrele medicale să acționeze prompt în acest al patrulea val
     
(VIDEO) Iohannis: Cadrele medicale să acționeze prompt în acest al patrulea val

Președintele Klaus Iohannis a participat astăzi la manifestările prilejuite de aniversarea a 190 de ani de existență a Spitalului Militar Carol Davila. În discursul său, președintele a cerut autorităților mobilizare totală, în fața valului patru al pandemiei de Covid-19 și susține că toți medicii deja știu ce măsuri trebuie luate în spitale. „Mă bucur să particip astăzi la acest moment solemn, prin care celebrăm activitatea Spitalului Militar Central, un pol de excelență al medicinei militare românești. Prezentul acestei instituții prestigioase rămâne tributar eroismului și faptelor de vitejie ale înaintașilor, care au luptat pentru idealurile de independență și libertate națională. Dumneavoastră, doamnelor și domnilor, sunteți cei care, cu multe sacrificii, duceți mai departe o prețioasă moștenire. Valorile Armatei Române – patriotismul, spiritul de sacrificiu, onoarea și curajul constituie fundamentul pe care Spitalul Militar Central și-a clădit evoluția. Sunt valori transmise mai departe, generație după generație, astfel că grija pentru pacienți, profesionalismul și dedicarea celor care lucrează aici reprezintă un standard de bune practici și pentru alte spitale. Unitatea dumneavoastră este locul unde haina militară capătă o a doua valență, ghidată de Jurământul lui Hipocrate, de abnegație și luptă necontenită pentru salvarea de vieți. Cei 190 de ani de existență ai acestei prestigioase instituții marchează repere importante ale dezvoltării ramurii medicinei militare și se leagă indisolubil de personalități de excepție, care au contribuit definitoriu la dezvoltarea Școlii de Medicină românești. Rolul Spitalului Militar Central rămâne unul fundamental Astăzi, rolul Spitalului Militar Central rămâne unul fundamental, de continuator al tradiției militare și de asigurare a performanței actului medical. Mobilizarea excepțională în răspunsul (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Primetime Emmy 2021: Lista principalelor trofee atribuite în cadrul celei de-a 73-a ediţii
Primetime Emmy 2021: Lista principalelor trofee atribuite în cadrul celei de-a 73-a ediţii
Cea de-a 73-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, considerate echivalentul (...)
Pandemia a scăzut drastic numărul căsătoriilor din Dolj
Pandemia a scăzut drastic numărul căsătoriilor din Dolj
Pandemia COVID 19 a dat peste cap planurile doljenilor care îşi doreau să se căsătorească. Din (...)
Murăturile mai aşteaptă! Preţurile din piaţă, piperate
Murăturile mai aşteaptă! Preţurile din piaţă, piperate
Este perioada din an în care gospodinele trebuie să pregătească de zor preparatele cu care vor (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY