ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

Radio Crazy [15/09/2021]

 
S-a lansat iLO feat. Doddy – “Vrei sau nu vrei”, o piesă fierbinte rău
     
S-a lansat iLO feat. Doddy – “Vrei sau nu vrei”, o piesă fierbinte rău

O nouă surpriză muzicală la jumătate de septembrie din partea lui Doddy și Sprint Music, o nouă piesă, un featuring cu iLO pentru “Vrei sau nu vrei”. De la compozitor am aflat cum s-a născut melodia, ce probleme a avut cu ea dar și cine este iLO, domnișoara cu care a colaborat. După ce a colaborat cu Shift și săptămâna trecută a lansat “Forme Letale”, iată că de această dată Doddy a scos o piesă nouă cu iLO, “Vrei sau nu vrei”. Melodia are o istorie foarte interesantă pe care compozitorul piesei a povestit-o. “Piesa asta are aproape 3 ani de când există. Am avut o problema căci în 2018 mi-a luat foc un studio, iar acolo era prima variantă de piesă, primul demo, care suna foarte bine și pînă am reușit să o aducem înapoi la stadiul acela a durat foarte mult. Dar în final am reușit’, a spus Doddy. Cât despre partenera lui din acesta colaborare, iată ce ne-a spus solistul. “iLO – Bianca Ioana Cristea – pseudonimul i s-a părut ei cool – e un artist în care eu cred foarte mult. Am făcut prima piesă cu ea în 2017, o melodie reggaeton, care a strâns 31 de milioane de vizualizări pînă în prezent, și gândește-te că nici nu a apărut în videoclip, nu mai știu care a fost problema. Dar mi-am dat seama că vocea ei va cuceri imediat urechile ascultătorilor. Și de atunci am hotărât să mă ocup de ea, sunt managerul, producător, colegul și prietenul ei. Ea e prima artista semnată Music Box, un proiect pornit împreună cu Marius China, în care vrem efectiv să arătăm și împingem adevărate talente tinere”, a mai spus Doddy. Iar despre videoclip, am aflat că acesta a fost regizat de Magic, care lucrează cu Magic Box, ne-a mai spus Doddy, al cărui nume de scenă vine de la bunica lui și al cărei însemnătate nu-l știe. “Numele de Doddy vine de la bunica mea, Dumnezeu să o ierte, dar eram prea mic să o întreb ce înseamnă”, ne-a mai spus solistul care speră că această (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY