ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Radio Crazy [15/09/2021]

 
A început cea de-a 13-a ediție Cinema Tour Kids ce are loc între 14 septembrie și 22 octombrie în Județul Brașov
     
A început cea de-a 13-a ediție Cinema Tour Kids ce are loc între 14 septembrie și 22 octombrie în Județul Brașov

Asociaţia ENKIDU anunță lansarea celei de-a 13-a ediții a Cinema Tour Kids – prima caravană de film națională dedicată exclusiv copiilor din zonele cu acces limitat la evenimente culturale. Caravana are loc între 14 septembrie și 22 octombrie când vor fi organizate 24 de proiecții-eveniment în 20 de localități din Județul Brașov. Astfel copiii din localitățile: Codlea, Comana, Crizbav, Crihalma, Dumbrăvița, Hărman, Holbav, Homorod, Jibert, Ormeniș, Părău, Poiana Mărului, Râșnov, Rupea, Șoarș, Ucea de Jos, Vama Buzăului, Victoria, Viștea și Zărnești se vor întâlni cu organizatorii caravanei și vor putea viziona gratuit filmele din programul acestei ediții. În cele 12 ediții derulate între iunie 2015 și septembrie 2021, caravanele au adunat un număr de peste 30 000 de copii la cele peste 200 de proiecții din 120 de localități diferite – sate și orașe fără cinematografe din România. Selecția cu care organizatorii îi așteaptă pe cei mici este compusă din filme de scurt și lung metraj, animație sau ficțiune din Danemarca, Norvegia, Suedia și, desigur, România. Copiii vor afla poveștile istețului Iqbal (din Iqbal Farooq și rețeta secretă) care descoperă un exploziv ce poate cauza mult rău sau pe cea a unui băieţel inteligent care, deşi certat cu sportul, reuşeşte să primească titlul de ‘Portar la Liverpool’ sau poate pe cea a lui Miriam care nu-și dorește, la rândul său, nimic altceva decât să joace fotbal deși este îndemnată de mama să învețe cum ‘să se poarte ca o fetiță’. Micii spectatori vor face cunoștință și cu Idunn care are șapte ani și îi este frică de întuneric sau cu Pottan care va ajunge să construiască o rachetă spațială și îi va lua pe toți Sus în cer dar nu înainte de a face o drumeție În Pădurea Hakke sau o plimbare plină de aventuri cu Ploddy, mașina de poliție, la datorie. Programul de proiecții este disponibil pe http://cinematour.ro (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY