ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [15/09/2021]

 
Acțiunile polițiștilor clujeni arată câtă indisciplină există în traficul clujean
     
Acțiunile polițiștilor clujeni arată câtă indisciplină există în traficul clujean

La data de 14 septembrie, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, polițiștii Biroului Rutier, alături de polițiștii secțiilor urbane și rurale au organizat  activități pentru asigurarea unui climat rutier sigur și impunerea disciplinei în rândul participanților la trafic, în scopul prevenirii producerii accidentelor. De asemenea, în cadrul activităților la care au participat funcționari publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca a fost verificat în care sunt respectate măsurile impuse pentru combaterea răspândirii virusului Covid-19, fiind derulate controale în autovehiculele destinate transportului public de persoane. În intervalul orar 17.00-19.00 au fost verificate peste 100 de vehicule și legitimate circa 130 de persoane. Constatările polițiștilor privind nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice au condus la aplicarea a 74 de sancțiuni contravenționale, printre cele mai frecvente abateri înregistrându-se nerespectarea regimului legal al vitezei sau utilizarea telefonului mobil în timpul condusului. Totodată, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice și a Legii 55/2020. Post-ul Acțiunile polițiștilor clujeni arată câtă indisciplină există în traficul clujean apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY