ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 septembrie 2021

 
 

ProTv [15/09/2021]

 
Experiența de detectivi îi aduce direct în mijlocul întrebărilor trăsnite! Horia Brenciu și Alex Bogdan, adversari Pe Bune?!
     
Experiența de detectivi îi aduce direct în mijlocul întrebărilor trăsnite! Horia Brenciu și Alex Bogdan, adversari Pe Bune?!

Un nou sezon Pe Bune?! începe în această seară, de la 22:30. Întrebările trăsnite le deține Andi Moisescu, iar căpitanii, Mihai Bobonete și Costi Diță, vor menține umorul la cel mai înalt nivel.

cititi articolul complet în ProTv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: ProTv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY