ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Toamna aceasta, planurile tale prind contur cu ajutorul unui credit de nevoi personale de la Provident!
     
Toamna aceasta, planurile tale prind contur cu ajutorul unui credit de nevoi personale de la Provident!

Toamna vine, de obicei, cu diverse planuri pe care le-ai conturat de-a lungul anului, asteptand momentul potrivit pentru a le pune in aplicare, de ce nu, cu ajutorul unui credit de nevoi personale? Spre exemplu, renovarea si modernizarea locuintei pentru confortul intregii familii este unul dintre cele mai comune proiecte pe care romanii le incep odata cu venirea toamnei. Si daca tot vorbim despre familie, toamna este si momentul inceperii noului an scolar, moment in care o mare parte din buget merge catre achizitionarea materialelor necesare pentru scoala: rechizite, gadgeturi pentru scoala online (cum a fost cazul anul trecut), haine noi s.a.m.d. Indiferent care ar fi planurile sau nevoile tale toamna aceasta, le poti solutiona pe toate cu ajutorul unui imprumut promotional de la Provident! Asadar, daca iti trebuie un credit de nevoi personale obtinut prin transfer bancar sau prin intermediul serviciului optional si auxiliar de gestionare la domiciliu, imprumutul promotional de toamna lansat recent de Provident poate fi partenerul tau pentru a realiza tot ce ti-ai propus. Creditul de nevoi personale promotional, cu rate fixe incepand de la doar 19 lei si pana la 79,04 lei pe saptamana, in functie de suma imprumutata, presupune:   Sume intre 1.000 si 4.000 de lei; Termene de 62, respectiv 74 de saptamani; Comisionul de analiza dosar, doar 60 de lei; Serviciul de gestionare la domiciliu, numai 10 lei/saptamana. Acest credit de nevoi personale reprezinta o Promotie si este disponibil sub urmatoarele conditii de eligibilitate:   Rata dobanzii, 18.8% – clientul are venit in ANAF sau este pensionar si are istoric in Biroul de Credite; Rata dobanzii, 33.8% – toti ceilalti clienti. credit de nevoi personale Exemplu reprezentativ: Pentru un imprumut de 2.500 de lei, pe 62 (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și (...)
Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
Președintele Klaus Iohannis este prezent la News York, acolo unde miercuri a avut o întrevedere (...)
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat (...)
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia (...)
Ludovic Orban s-a arătat convins că președintele Klaus Iohannis „nu manifestă public niciun fel de (...)
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie (...)
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (...)
Premoerul Florin Cîțu, prezent în platoul B1 TV, a fost întrebat când urmează să se încheie (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY