ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Ștergătoarele pentru parbriz. Ce presupune sistemul de curățare a parbrizului
     
Ștergătoarele pentru parbriz. Ce presupune sistemul de curățare a parbrizului

Sistemul de ștergere a geamurilor are funcția de a îndepărta zăpada, praful, ploaia și de menține curată și uscată suprafața parbrizului. Astfel, vizibilitatea se îmbunătățește iar deplasările cu mașina sunt posibile și pe vreme ploioasă. Siguranța ta și a mașinii depind de acest sistem. De altfel, legea interzice condusul prin ploaie cu sistemul de curățare a parbrizului defect. Configurația sistemului Lamelele ștergătoarelor fac parte din sistemul de curățare al parbrizului și sunt concepute pentru o imagine limpede în condiții meteo neadecvate. Lamela din cauciuc este componenta principală a ștergătorului. Lamela trebuie să fie lipită pe geam. În configurarea cadrului, presarea devine posibilă prin plăcile elastice și cadru sau cu ajutorul plăcii de presiune, în cazul în care cadrul lipsește. Cadrul compozit din structură include brațe oscilante care sunt fixate între ele cu ajutorul articulațiilor. Categoria ștergătoarelor de iarnă are integrată structura cadrului într-o carcasă de protecție, confecționată din cauciuc. Ștergătoarele fără cadru au lamela integrată într-o carcasă din plastic. Ștergătorul este presat pe geam de către un arc plat din metal. Sursa ilustrării: autopieseonline24.ro Când se schimbă ștergătoarele? Ștergătoarele trebuie inspectate care oricare alt element al mașinii și schimbate o dată la câteva luni pentru siguranța participanților la trafic. În plus, schimbarea acestor elemente va contribui la protejarea parbrizului împotriva zgârieturilor lăsate de denivelările lamelei de cauciuc. Majoritatea lamelelor sunt confecționate din cauciuc, dar sunt și modele cu material sintetic. În timp, aceste lamele se subțiază. O lamelă uzată nu va putea îndepărta apa de pe parbriz, deci e timpul să obțineți un nou set de lamele. Investiția în lamele calitative și schimbarea regulată a acestora vă menține în siguranță pe toată durata (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a (...)
Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale (...)
Deputatul Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, afirmă că (...)
Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt (...)
Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste (...)
Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a anunțat, vineri, că Planul Național de Redresare și (...)
Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
Partidele cu Germania și Armenia sunt considerate meciurile decisive pentru naționala României, (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY