ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie. Surpriza pregătită de sportivă pentru logodnicul ei
     
Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie. Surpriza pregătită de sportivă pentru logodnicul ei

Simona Halep este unul dintre cele mai rezonante nume din sportul românesc. Datorită performanțelor ei și faptul că a fost dublă campioană, întreaga lumea a auzit, măcar o dată de Simona Halep. Sportiva se căsătorește cu Toni Iuruc, iar după nuntă i-a pregătit o adevărată surpriză referitoare la numele pe care îl va purta în buletin. Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar astăzi cei doi își unesc destinele la Constanța. Pentru moment, Halep și Iuruc se vor căsători doar civil, urmând ca nunta să aibă loc la o dată ulterioară. Cum o va chema pe Simona Halep după căsătorie În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie. După căsătoria cu Toni Iuruc, logodnicul în vârstă de 42 de ani, Simona ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, pe dubla campioană o va chema Simona Halep – Iuruc. În urma cununiei civile, Simona Halep îşi va schimba numele. Astfel, fostul număr 1 mondial în tenisul feminin va apărea de acum cu numele de Halep-Iuruc. Pentru cei doi urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc miercuri la Constanța Simona Halep devine astăzi, oficial, soția lui Toni Iuruc. Cei doi se vor prezenta în fața ofițerului stării civile, apoi vor petrece la un club de lux din Mamaia. Și pentru ca totul să meargă bine în ziua marelui eveniment, campioana și viitorul ei soț au mers să facă ultimele pregătiri pentru petrecerea la care sunt așteptați aproape 300 de invitați. După petrecerea de logodnă, care a avut loc la sfârșitul lunii iulie, Simona Halep, in vârsta de 30 de ani, și Toni Iuruc, cu 14 ani mai mare, se pregătesc de cununia civilă. Evenimentul va avea loc azi la Constanța, iar petrecerea la care sunt așteptați aproximativ 300 de invitați se va ține la unul (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele (...)
Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, (...)
Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a reacționat la vestea că DLAF a sesizat DNA în ceea ce (...)
Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii (...)
Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
Prezența în mediul online a unei companii, indiferent de industrie, poate avea un impact masiv (...)
Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
Oricine poate trece la un moment dat în viață printr-un moment greu din punct de vedere financiar. (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY