ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Sport.ro [15/09/2021]

 
Novak Djokovic, fatalist după eșecul de la New York: bdquo;Nu știu dacă voi mai juca vreun turneu. Nu am niciun plan, absolut nimic!
     
Novak Djokovic, fatalist după eșecul de la New York: bdquo;Nu știu dacă voi mai juca vreun turneu. Nu am niciun plan, absolut nimic!

"Dezamăgit de înfrângerea suferită în finala US Open, Novak Djokovic nu știe dacă va mai juca vreun turneu de tenis în viitorul apropiat.

cititi articolul complet în Sport.ro


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Sport.ro +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY