ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [15/09/2021]

 
Nici nu a început bine școala și cursurile unei clase din municipiul Bacău au fost suspendate
     
Nici nu a început bine școala și cursurile unei clase din municipiul Bacău au fost suspendate

La doar două zile după începerea școlii, cursurile unei clase de la Școala Miron Costin din Bacău au fost suspendate. Asta deoarece unul dintre elevi a fost găsit pozitiv cu Sars-Cov-2. Conducerea DSP Bacău a confirmat că ordinul Ministerului Sănătății prevede că în astfel de cazuri, chiar dacă este vorba de o singură îmbolnăvire, cursurile […] Articolul Nici nu a început bine școala și cursurile unei clase din municipiul Bacău au fost suspendate a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY