ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
Andrei Baciu: Valul 4, probabil cel mai intens din cauza contagiozității tulpinii Delta
     
Andrei Baciu: Valul 4, probabil cel mai intens din cauza contagiozității tulpinii Delta

Valul 4 al pandemiei va fi probabil cel mai intens de până acum, din cauza contagiozității sporite a tulpinii Delta, dar pandemia nu se va sfârși de azi pe mâine, spune Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Studiile arată că mai devreme sau mai târziu vom reuși să depășim acest moment, însă nu va fi la fel peste tot: în timp ce în unele state nu se vor mai înregistra decât focare izolate, altele se vor confrunta cu epidemia pe termen lung, a declarat, marți, vicepreședintele campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, potrivit Digi24. „Datele pe care le avem și în România, și peste tot, la nivel planetar, spun un singur lucru, faptul că vaccinarea este singura care va închide pandemia”, a spus Andrei Baciu. A apărut de curând o analiză cu privire la dinamica pandemiilor din ultimii 130 de ani El a menționat că a apărut de curând o analiză cu privire la dinamica pandemiilor din ultimii 130 de ani și felul în care acestea s-au desfășurat și s-au închis. Ținând cont și de faptul că anterior nu s-a beneficiat de ajutorul vaccinării, o concluzie este certă: mai devreme sau mai târziu vom putea să depășim acest moment, a declarat oficialul. Sfârșitul pandemiei se va întâmpla „într-o manieră neuniformă“ El a atras însă atenția că sfârșitul pandemiei se va întâmpla „într-o manieră neuniformă – statele care reușesc să capete o imunitate mai solid și mai repede, în principal cu ajutorul vaccinării, vor închide acest capitol, iar ultimele faze sunt definite doar de mici hotspoturi, care mai apar în mici grupuri de persoane nevaccinate sau oricum fără imunitate. Altfel, vor fi state care o să treneze cu această situație a la long, lucru care vine la pachet, zilnic, cu decese care sunt prevenibile”, a explicat secretarul de stat. Cel mai probabil, valul 4 va fi probabil cel mai intens val pe care îl trăim „Practic, despre acest lucru (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
(VIDEO) Gorj: Casă în flăcări în comuna Runcu
(VIDEO) Gorj: Casă în flăcări în comuna Runcu
Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna gorjeană Runcu. Intervin două (...)
Capitala intră în scenariul roșu de la miezul nopţii
Capitala intră în scenariul roșu de la miezul nopţii
Bucureștiul va intra în scenariul roșu de la miezul nopții de vineri spre sâmbătă. Asta înseamnă că (...)
Certificatul verde, valabil și pentru cei care nu fac doza a treia de vaccin
Certificatul verde, valabil și pentru cei care nu fac doza a treia de vaccin
Certificatul verde va rămâne valabil pentru toate persoanele vaccinate în forma actuală, chiar (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY