ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Ziarul Clujean [15/09/2021]

 
VIDEO – Peste 100 de copii din Gherla învaţă în demisolul unei biserici
     
VIDEO – Peste 100 de copii din Gherla învaţă în demisolul unei biserici

Peste o sută de elevi din Gherla sunt nevoiţi să studieze în demisolul unei biserici. Asta, după ce şcoala a intrat în renovare, iar lucrările nu au fost finalizate la timp. Pentru ca elevii să nu stea acasă, reprezentanții bisericii au venit cu această propunere, iar amenajarea sălilor de clasa s-a făcut în timp record, potrivit TVR1. Activitatea școlii din Gherla se desfăşura în mai multe locații din oraș. Totuși, mai era nevoie de încă un spațiu, la solicitarea părinților, care și-au dorit ca elevii să învețe într-un singur schimb. Decizia de a muta câteva săli de clasă pentru 120 de copii în demisolul Bisericii Sfânta Treime din Gherla a fost luată cu o săptămână înainte de începutul anului școlar. Astfel, pregătirile s-au făcut într-un timp record. Între timp, clădirea Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Gherla este în șantier deoarece lucrările de reabilitare nu au fost finalizate la timp. Totuşi, localnicii sunt de acord cu soluţia găsită de autorităţi. Post-ul VIDEO – Peste 100 de copii din Gherla învaţă în demisolul unei biserici apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY