ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

HotNews [15/09/2021]

 
Directoarea Școlii Ferdinand I, clădire cu risc seismic II: Așteptăm o informare din partea instituțiilor abilitate conform căreia clădirea nu reprezintă un pericol pentru elevi / Ce spune despre demisie și acuzația de presiuni din partea ministrului (...)
     
Directoarea Școlii Ferdinand I, clădire cu risc seismic II: Așteptăm o informare din partea instituțiilor abilitate conform căreia clădirea nu reprezintă un pericol pentru elevi / Ce spune despre demisie și acuzația de presiuni din partea ministrului Educației

Școala Ferdinand I din Sectorul 2 se pregătea duminică să înceapă orele fizic, în speranța că o hârtie de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență îi va asigura pe parinți și profesori că, deși este încadrată în clasa II de risc seismic printr-o expertiză realizată în luna iulie, clădirea școlii este una sigură. Hârtia venită de la ISU însă nu a garantat acest lucru, iar Consiliul de Administrație al școlii a decis ca orele să se facă online, așa cum se propusese cu câteva zile în urmă. Duminică seară, conducerea școlii a anunțat că demisionează. Directoarea Poliana Maxim a declarat marți pentru HotNews.ro că încă evaluează ce să facă, urmând să decidă până vineri.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY