ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Talibanii au negat faptul că unul dintre liderii lor a fost ucis într-un schimb de focuri cu o grupare rivală
     
Talibanii au negat faptul că unul dintre liderii lor a fost ucis într-un schimb de focuri cu o grupare rivală

Talibanii au negat marți faptul că unul dintre liderii lor de vârf a fost ucis într-un schimb de focuri cu o grupare rivală, în urma zvonurilor despre disensiunile din interiorul mișcării la aproape o lună după preluarea puterii la Kabul. Talibanii neagă asasinarea unor lideri de top ai grupării Sulail Shaheen, un purtător de cuvânt al talibanilor, a declarat că Mullah Abdul Ghani Baradar, fost șef al biroului politic taliban care a fost numit viceprim-ministru săptămâna trecută, a emis un mesaj vocal prin care respinge afirmațiile că ar fi fost ucis sau rănit într-un conflict, scrie france24.com. „El spune că este minciună și este total lipsită de temei”, a spus Shaheen într-un mesaj pe Twitter. Baradar, care a fost numit săptămâna trecută ca numărul doi după Mullah Mohammed Hassan Akhundzada în guvernul de tranziție taliban, a lipsit din spațiul public, determinându-i pe unii afgani să se întrebe dacă liderul este sau nu în viață. Grupul islamist a lansat fotografii ale unei note scrise de mână de la unul dintre deputații lui Baradar spunând că se află în Kandahar, apoi a distribuit luni un mesaj audio care pretindea că este al lui Baradar. „Au existat știri în mass-media despre moartea mea”, a spus Baradar în clip.  „În ultimele nopți am fost plecat în deplasări. Oriunde aș fi în acest moment, suntem cu toții bine, toți frații și prietenii mei. „Mass-media publică întotdeauna propagandă falsă. Prin urmare, respingeți cu curaj toate aceste minciuni și vă confirm 100% că nu există nicio problemă și nu avem nicio problemă”. Zvonuri despre ciocniri cu rețeaua Haqqani Negările urmează după zile de zvonuri conform cărora susținătorii lui Baradar s-au confruntat cu cei ai lui Sirajuddin Haqqani, șeful rețelei Haqqani, care se află lângă granița cu Pakistanul și a fost învinuit pentru unele dintre cele mai grave atacuri sinucigașe. (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Medicul Mihai Craiu, despre cazurile de COVID din şcoli: Nu vă mai luaţi după cei care vă oferă iluzia unei situaţii (...)
Medicul Mihai Craiu, despre cazurile de COVID din şcoli: Nu vă mai luaţi după cei care vă oferă iluzia unei situaţii roz
Medicul pediatru Mihai Craiu susține că doar un sfert din elevi vor rămâne în şcoli dacă nu se (...)
Mesajul unui medic din Timișoara: Avem un interes când vă dorim vaccinați, să nu mai vedem atâta (...)
Mesajul unui medic din Timișoara: Avem un interes când vă dorim vaccinați, să nu mai vedem atâta suferință
Un medic de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara spune că a avut pacienți tineri (...)
Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Franța și Bulgaria au intrat în zona galbenă
Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Franța și Bulgaria au intrat în zona galbenă
Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat joi, 16 septembrie, lista a (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY