ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
Eduard Novak, ministrul Sportului: Steaua adevărată e FCSB, dar n-am zis-o ca ministru
     
Eduard Novak, ministrul Sportului: Steaua adevărată e FCSB, dar n-am zis-o ca ministru

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, s-a arătat de părere că „Steaua istorică” este FCSB, nu CSA. Eduard Novak, ministrul Sportului: „Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi” „Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi. De când cu scandalul cine e Steaua, deja am pierdut firul. Eu acolo am închis totul. Care e Steaua istorică?”, a declarat ministrul Sportului pentru Prosport.ro. Întrebat care este Steaua adevărată, Eduard Novak a răspuns în șoaptă: „FCSB. Dar n-am zis-o ca ministru!”. Oficialul spune că nu a vorbit în calitate de ministru, ci de suporter, și spune că a simpatizat cu Steaua încă din copilărie, dar „a pierdut firul” de când identitatea clubului a început să fie disputată de cele două entități. FCSB este a 7-a în Liga 1, cu 12 puncte la capătul primelor opt etape. În schimb, CSA Steaua București este a 4-a în Liga 2, cu 13 puncte după șase runde. Eduard Novak a menționat și că este împărțit sufletește între Ungaria și România, dar susține că „tricolorii” au un ușor avantaj la acest capitol.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: (...)
Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (...)
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat (...)
Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
Nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc s-a desfășurat într-un cadru intim, la Mamaia. Printre (...)
Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă (...)
Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY