ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [15/09/2021]

 
România înregistrează cel mai mare preț spot al energiei electrice din istorie
     
România înregistrează cel mai mare preț spot al energiei electrice din istorie

Prețul mediu al pieței spot de energie electrică de la București a atuns un nou record, ajungând pentru ziua de livrare 15 sepembrie la 831 de lei/MWh. Acesta este cel mai mare preț din istorie, după un precedent maxim istoric înregistrat la începutul lunii august, când prețul mediu zilnic al pieței pentru ziua următoare pentru energia tranzacționată în data de 2 august cu livrare 3 august a fost de 672 de lei/MWh, scrie economica.net. În euro, prețul mediu al pieței pot de la București pentru energia cu livrare în data de 15 septembrie este de 168 de euro/MWh. Pe intervale orare, cel mai mare preț este înregistrat pentru energia livrată în intervalul orar 20-21, 196 de euro/MWh. În acea oră, România importă energie din rețeaua ungară la o putere de 741 MW, deci putem deduce că importul a fost mai ieftin. În lei, prețul de la acea oră este de 971 de lei/MWh, destul de aproape de maximumul istoric orar al pieței de la București, de 1.031 de lei/MWh, înregistrat tot luna trecută, mai precis pentru  energia cu livrare în data de 6 august, la ora 21.00.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri (...)
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
Alina Bădic a realizat horoscopul pentru săptămâna săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru (...)
Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în (...)
Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau (...)
Premierul Florin Cîțu a declarat marți că PNL va rămâne deschis pentru negociere cu cei de la USR (...)
Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce (...)
Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e (...)
Curtea de Apel din Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă, (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY