ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [15/09/2021]

 
Autostrada A7, tronsonul Bacău – Pașcani, va traversa 9 cursuri de apă. Ce probleme au identificat specialiștii
     
Autostrada A7, tronsonul Bacău – Pașcani, va traversa 9 cursuri de apă. Ce probleme au identificat specialiștii

A fost publicat Studiul de Evaluare a Impactului asupra corpurilor de apă pentru Autostrada A7, tronsonul Bacău – Pașcani. Astfel, potrivit acestuia, coridorul de expropriere aferent proiectului intersectează 9 de corpuri de apă de suprafaţă, dintre acestea fiind afectate în mod direct 8 corpuri de apă.  „Toate cele 8 de corpuri de apă de suprafaţă […] Articolul Autostrada A7, tronsonul Bacău – Pașcani, va traversa 9 cursuri de apă. Ce probleme au identificat specialiștii a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY