ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

News Buzău [15/09/2021]

 
UPDATE - CUM SE TRIMIT DOCUMENTELE! Politia Buzău face angajări. Recrutări din sursă externă
     
UPDATE - CUM SE TRIMIT DOCUMENTELE! Politia Buzău face angajări. Recrutări din sursă externă

Inspectoratul de Poliţie Județean Buzău, cu sediul în municipiul Buzău, str. Chiristigii, nr. 8-10, județul Buzău, organizează concurs cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 7 posturi vacante de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, după cum urmează:

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY