ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
Pfizer va publica în octombrie datele privind vaccinarea copiilor cu vârste între 6 luni și 6 ani
     
Pfizer va publica în octombrie datele privind vaccinarea copiilor cu vârste între 6 luni și 6 ani

Pfizer anticipează că va publica datele unui studiu clinic privind eficacitatea vaccinării Covid-19 a copiilor cu vârste între 6 luni şi 6 ani cel mai devreme la sfârşitul lui octombrie, a declarat marţi directorul general al producătorului american de medicamente, Albert Bourla, transmite Reuters, preluată de News.ro. Datele despre vaccinul Covid pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani vor veni mult mai devreme, a spus el, fiind posibil să poată fi trimise Administraţiei pentru Medicamente şi Alimente (FDA) din SUA' până la sfârşitul acestei luni. „Apoi, depinde de FDA să analizeze şi apoi să ia o decizie”, a spus Bourla în timpul unui interviu acordat National Health Research Forum al Research! America. Părinţi spun că sunt nerăbdători să îşi vaccineze copiii, mai ales că şcolile se redeschid Comentariile directorului executiv apar în timp ce mulţi părinţi spun că sunt nerăbdători să îşi vaccineze copiii, mai ales că şcolile se redeschid şi varianta Delta extrem de contagioasă continuă să se răspândească. Tulpina a dus la o creştere a spitalizărilor în SUA', inclusiv în rândul copiilor mici, care nu sunt eligibili în prezent să primească vaccinurile. Oficialii FDA au spus că ”lucrează non-stop” pentru a sprijini aprobarea vaccinurilor împotriva Covid-19 Până în prezent, vaccinul împotriva Covid-19 al companiilor Pfizer şi BioNTech a fost aprobat de FDA pentru persoanele de cel puţin 12 ani, în timp ce vaccinurile dezvoltate de Moderna şi Johnson & Johnson au fost autorizate pentru adulţi.Vineri, oficialii FDA au spus că ”lucrează non-stop” pentru a sprijini aprobarea vaccinurilor împotriva Covid-19 pentru copiii cu vârste de sub 12 ani. În prezent, există încă studii în curs de desfăşurare Dr. Peter Marks, cel mai important expert al agenţiei, a declarat luna trecută că agenţia va acţiona cât mai rapid posibil în (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Restaurantele și cafenelele din Craiova se tem că își vor pierde clienții
Restaurantele și cafenelele din Craiova se tem că își vor pierde clienții
De ieri (n.r. joi), Craiova a depășit pragul de 3 infectări la mia de locuitori. Astfel, au fost (...)
Un tată şi trei fii, arestaţi după ce au bătut o familie la mall
Un tată şi trei fii, arestaţi după ce au bătut o familie la mall
Un tată şi cei trei fii ai săi au ajuns în arest după ce au revendicat un loc de parcare, exact ca (...)
Unde și-a ascuns Al Capone toată averea
Unde și-a ascuns Al Capone toată averea
Unii l-au numit captivant și seducător, alții l-au văzut drept întruchiparea răului pe pământ. Și (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY