ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
În Dolj au fost scoase la concurs 191 de funcţii de director
     
În Dolj au fost scoase la concurs 191 de funcţii de director

Începe concursul pentru directori. De azi cadrele didactice pot să-şi depună dosarul de candidatură. Înscrierile se fac online. În Dolj au fost scoase la concurs 191 de funcţii de director şi 66 de funcţii de director adjunct. Nu se vor scoate la concurs funcţiile de director de la unităţile conexe, cum ar fi Centrul pentru Excelenţă Dolj şi Centrul Judeţean pentru Resurse şi Asistenţă Educaţională Dolj. Cadrele didactice care vor să participe la concursul pentru funcţiile de director trebuie să pregătească o serie de documente pe care să le încarce online. Pentru acest concurs se vor organiza patru comisii, după cum a precizat inspectorul şcolar general. „Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicaţia informatică dedicată. Procedura privind utilizarea platformei de înscriere se va posta pe site-ul ISJ Dolj. La nivelul inspectoratului vor fi constituite patru comisii. Va fi o comisie pentru organizarea concursului, o comisie pentru evaluarea probei scrise, o comisie pentru evaluarea probei de interviu şi o comisie pentru soluţionarea contestaţiilor. Dosarele de înscriere se încarcă în aplicaţia informatică dedicată concursului şi trebuie să conţină mai multe documente. Se va pune un CV europass, cerere de înscriere, carte de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie dacă este nevoie, documente din care să reiasă vechimea de minim cinci ani şi să dovedească faptul că au calificativul „Foarte Bine” în ultimii doi ani şcolari încheiaţi efectiv la catedră sau în funcţii de conducere”, a precizat inspectorul şcolar general, Daniel Ion. Pe 30 septembrie se va afişa lista candidaţilor Înscrierile se fac până pe 26 septembrie. Pe 30 septembrie se va afişa lista candidaților admiși la evaluarea dosarelor. Pe 8 octombrie se vor stabili centrele pentru evaluare, iar pe 15 octombrie se va desfăşura proba scrisă. (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liga 1 / „U“ Craiova – Dinamo 5-0. Ce seară minunată! „Leii” au făcut prăpăd în „haită”!
Liga 1 / „U“ Craiova – Dinamo 5-0. Ce seară minunată! „Leii” au făcut prăpăd în „haită”!
Universitatea Craiova a confirmat luni seară, în derbiul etapei a 10-a din Liga 1, postura de (...)
Klaus Iohannis: „Avem arma cu care putem să terminăm pandemia, dar n-o folosim”
Klaus Iohannis: „Avem arma cu care putem să terminăm pandemia, dar n-o folosim”
Klaus Iohannis a vorbit despre campania de vaccinare anti-Covid din România, făcând referire și la (...)
Premierul olandez, filat de traficanți de droguri
Premierul olandez, filat de traficanți de droguri
Poliţia olandeză a ridicat nivelul securităţii premierului Mark Rutte, de teamă că acesta ar putea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY