ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
IPJ Gorj face verificări la Ambulanță și Casa de Pensii
     
IPJ Gorj face verificări la Ambulanță și Casa de Pensii

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a demarat verificări la Casa Județeană de Pensii și la Serviciul de Ambulanță Județean. Motivul cercetărilor preliminare au legătură cu organizarea unor concursuri de angajare. Casa Județeană de Pensii Gorj a scos la concurs 13 posturi de consilier debutant, cu studii superioare și 4 posturi de referent debutant, cu studii medii, aceștia urmând să fie angajați pe perioadă determinată, mai exact până la 31 decembrie 2022, în vederea recalculării pensiilor, potrivit unui Ordin emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Anunțul a fost publicat joi, 26 august, iar aspiranții la un loc de muncă la stat, au avut la dispoziție doar două zile pentru întocmirea dosarelor care trebuiau a fi depuse până în după-amiaza zilei de luni, 30 august. Pentru posturile de consilieri s-au înscris 113 persoane, multe dintre acestea neavând timpul necesar pentru a depune și cazierul judiciar la dosar, însă, în final 109 au fost declarate admise pentru a susține proba scrisă. Anchetă și la SAJ La interviu ar fi fost respinși candidați care la proba scrisă au obținut 90 și 100 de puncte. Aceștia sunt nemulțumiți că au participat degeaba la concurs. Interviul a fost înregistrat video și audio. Înregistrările vor fi analizate de către poliție și se va decide dacă se impune deschiderea unui dosar penal. Cert este că nu este pentru prima dată când la concursurile organizate de instituții publice candidații care au primit punctaje mari la proba scrisă au fost depunctați la interviu. Un concurs la limita legii ar fi fost organizat și la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj. Acest lucru a fost scos în evidență de un control al Corpului de Control al prefectului de Gorj. De altfel, în urma notei de control care a fost întocmită de angajații Prefecturii Gorj s-a decis suspendarea organizării concursului. (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
(VIDEO) Gorj: Casă în flăcări în comuna Runcu
(VIDEO) Gorj: Casă în flăcări în comuna Runcu
Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna gorjeană Runcu. Intervin două (...)
Capitala intră în scenariul roșu de la miezul nopţii
Capitala intră în scenariul roșu de la miezul nopţii
Bucureștiul va intra în scenariul roșu de la miezul nopții de vineri spre sâmbătă. Asta înseamnă că (...)
Certificatul verde, valabil și pentru cei care nu fac doza a treia de vaccin
Certificatul verde, valabil și pentru cei care nu fac doza a treia de vaccin
Certificatul verde va rămâne valabil pentru toate persoanele vaccinate în forma actuală, chiar (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY