ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
Gorj: Spitalul Județean reia angajările fără concurs
     
Gorj: Spitalul Județean reia angajările fără concurs

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a reluat angajările fără concurs, după ce s-a constatat o creștere ușoară a incidenței COVID. Cu toate acesta incidența COVID la nivelul județului Gorj este de numai 0,54 de cazuri de coronavirus în ultimele 14 zile. Șefii unității medicale au suspendat angajările fără concurs, posibile în pandemie, după ce în urmă cu mai multe luni, la nivelul județului a fost un adevărat scandal, având în vedere că aproape că nu mai existau pacienți COVID internați în Spitalul Județean. Concursul a fost amânat atunci, însă reluat săptămâna aceasta. Este vorba de un concurs pentru ocuparea a 6 posturi de infirmier debutant la Compartimentul ATI COVID, din cadrul Secției Boli Infecțioase și 3 posturi de îngrijitoare tot la ATI COVID. Angajările fără concurs sunt posibile pe perioada stării de alertă și până la 30 de zile de la încetarea stării de alertă. Candidații trebuie să fi terminat studiile gimnaziale. În cazul în care vor fi mai mulți candidați decât posturi, aceștia vor fi departajați prin organizarea unui interviu de departajare. Bibliografia cuprinde fișa postului, o carte din 1983 denumită „Tehnici de îngrijire generală a bolnavilor”, semn că între timp nu s-au schimbat prea multe cu privire la îngrijirea bolnavilor. Candidații mai au de parcurs și câteva ordine de ministru. Trei posturi de îngrijitoare la Spitalul Județean ocupate cu medii ca la Medicină Concurență ca la Medicină pentru trei posturi de îngrijitoare vacante la Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Au fost scoase la concurs luna trecută trei posturi vacante de îngrijitoare la Ambulatoriul integrat al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Au fost depuse zeci de dosare, însă, după proba scrisă au promovat 32 de concurente. Acestea au intrat în cursa pentru un post de salariat al (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liga 3, seria 6 / Universitatea II Craiova a pierdut lupta cu Alexandria la final
Liga 3, seria 6 / Universitatea II Craiova a pierdut lupta cu Alexandria la final
Echipa secundă a clubului Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida susținută (...)
Meciul și golul pentru Mitriță! Olteanul, la a doua reușită pentru Paok
Meciul și golul pentru Mitriță! Olteanul, la a doua reușită pentru Paok
Alexandru Mitriță pare că s-a integrat perfect în Grecia, la noua sa echipă, Paok Salonic. Fostul (...)
Tratamentul anti-Covid bazat pe anticorpii lamelor, promițător
Tratamentul anti-Covid bazat pe anticorpii lamelor, promițător
Un tratament pentru Covid-19 derivat de la o lamă botezată Fifi arată „un potenţial important” în (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY