ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
Trotuarul de pe Petre Ispirescu, „arat“ după ce a fost asfaltat
     
Trotuarul de pe Petre Ispirescu, „arat“ după ce a fost asfaltat

Introducerea fibrei optice face praf multe străzi şi trotuare din Craiova. Acum este la rând trotuarul de pe strada Petre Ispirescu, care arăta ieri ca după bombardament. Dincolo de disconfortul creat în zonă, atât pentru şoferi cât şi pentru pietoni, marea problemă este că acest trotuar a fost asfaltat recent, iar acum a fost făcut praf. Trotuarul de pe strada Petre Ispirescu, pe partea dreaptă cum vii dinspre Calea Bucureşti, chiar în faţa căminului din curtea Facultăţii de Drept, a fost făcut praf, ieri, pentru introducerea fibrei optice în subteran. Excavatoarele lucrau de zor şi toată spărtura o cărau în parcarea de vizavi, unde se formase un morman foarte mare de moloz. Odată cu aceste lucrări, craiovenii au încă un motiv de revoltă. Tocmai pentru că strada Petre Ispirescu şi trotuarele acesteia au fost recent asfaltate. Astfel, oamenii văd cum banii publici cheltuiţi pe asfaltare se duc pe apa sâmbetei. În replică, primăria susţine mereu când este întrebată despre aceste situaţii, că firma care se ocupă de introducerea fibrei este obligată să readucă străzile sau trotuarele la firma iniţală. Chiar şi în această situaţie, banii publici tot rămân cheltuiţi. „Cine face și desface, are tot timpul ce face“ Un craiovean a făcut o postare pe o reţea de socializare, legată de spargerea trotuarului de pe strada Petre Ispirescu. Imediat, craiovenii au comentat, cu toţii fiind împotriva modului în care se sarg străzile. „Peste tot în România se practică această tactică. Întâi reabilitezi, cu bani europeni, apoi spargi iar să faci mentenanța la țevi și fire ca mai apoi să mai iei o dată bani europeni pentru reabilitare. Cu cât sunt mai multe fonduri cu atât sunt mai groase buzunarele șefilor de pe la primărie“, a scris un bărbat. Nimeni nu îşi explică de ce primăria permite spargerea străzilor, după ce acestea au fost asfaltate recent. (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Antrenor nou chiar de ziua ei! Simona Halep şi Adrian Marcu sunt cunoştinţe mai vechi
Antrenor nou chiar de ziua ei! Simona Halep şi Adrian Marcu sunt cunoştinţe mai vechi
Simona Halep a anunțat numele noului ei antrenor, chiar de ziua ei de naștere. După despărțirea de (...)
Pieton accidentat mortal pe DN 25
Pieton accidentat mortal pe DN 25
O femeie de 47 ani, din judeţul Galaţi, a fost lovită de o autoutilitară în timp ce deplasa pe (...)
Municipiul Deva a intrat în scenariul roşu
Municipiul Deva a intrat în scenariul roşu
Municipiul Deva a intrat luni în scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de îmbolnăviri de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY