ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [15/09/2021]

 
Cum a înflorit la Craiova afacerea „iarba colorată“
     
Cum a înflorit la Craiova afacerea „iarba colorată“

Cum a înflorit la Craiova afacerea „iarba colorată“. La începutul acestei luni, Primăria Craiova lansa o megalicitaţie pentru „achiziţia de material dendrofloricol pentru toamna anului 2021 – 31.12.2022“. De fapt, ca şi la precedentele licitaţii similare, achiziţia se face în baza unui acord cadru cu o valoare minimă şi una maximă. Achiziţia de acum are valoarea minimă estimată de 535.753,45 lei, iar cea maximă de 14.517.164,50 lei, fără TVA. Municipalitatea cumpără materialul dendrofloricol pe loturi, dar o firmă poate depune oferte pentru toate loturile. Este vorba de arbori – contract între 271.411,16 lei şi 5.422.707,50 lei, arbuşti – contract între 75.182,11 lei şi 3.228.159,50 lei, bulbi – contract între 69.655,80 lei şi 2.075.905 lei, ierburi decorative – contract între 15.895,10 lei şi 1.710.060 lei şi plante ornamentale – contract între 103.609,28 lei şi 2.080.332,50 lei. Valorile sunt estimate şi nu conţin TVA.  Firmele care se înscriu la licitaţie nu ar trebui însă să-şi facă prea multe griji în privinţa valorii contractului, pentru că din experienţa precedentelor acorduri cadru atribuite de Primăria Craiova, materialul dendrofloricol a fost achiziţionat până la valoarea maximă, ba chiar şi peste aceasta. Potrivit anunţului de participare, recepţia se face la magazia autorităţii contractante (serele RAADPFL) sau în orice punct de lucru indicat de primărie, în prezenţa unei comisii de recepţie de la RAADPFL Craiova (regia care administrează domeniul public şi se ocupă, implicit, de întreţinerea spaţiilor verzi).  Afacerea „iarba colorată“. Ce condiţii pune Primăria Craiova În ceea ce priveşte condiţiile de participare la licitaţie, ele sunt cam aceleaşi ca şi la precedentele achiziţii de material dendrofloricol. Adică viitorii furnizori să facă dovada livrării unor produse similare în ultimii trei ani, de o anumită sumă. (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liga 3, seria 6 / Universitatea II Craiova a pierdut lupta cu Alexandria la final
Liga 3, seria 6 / Universitatea II Craiova a pierdut lupta cu Alexandria la final
Echipa secundă a clubului Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida susținută (...)
Meciul și golul pentru Mitriță! Olteanul, la a doua reușită pentru Paok
Meciul și golul pentru Mitriță! Olteanul, la a doua reușită pentru Paok
Alexandru Mitriță pare că s-a integrat perfect în Grecia, la noua sa echipă, Paok Salonic. Fostul (...)
Tratamentul anti-Covid bazat pe anticorpii lamelor, promițător
Tratamentul anti-Covid bazat pe anticorpii lamelor, promițător
Un tratament pentru Covid-19 derivat de la o lamă botezată Fifi arată „un potenţial important” în (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY