ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/09/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

BerbecCariera este în schimbare și poate cunoaște cote nesperate sau o răsturnare de planuri. Apar la tot pasul semne care sugerează faptul că vei intra pe calea cea bună, chiar dacă acțiunile te vor scoate din zona de confort. TaurStarea de bine se simte în jurul tău. Poate că o să ai și momente de sarcasm, dar îți sporesc șarmul, te ajută să atragi atenția cuiva din anturaj. Socializează, azi sunt șanse sporite de a reuşi material și de a asigura cele necesare traiului. GemeniVestea că trebuie să faci azi o treabă sau o călătorie neașteptată în interes de serviciu s-ar putea să te indispună. Nu te simți în formă bună și de aceea faci tot posibilul să o amâni, dar amânarea treburilor nu este o soluție bună. RacExistă șanse să spui vorbe grele sau să faci acțiuni pe care le vei regreta. Capacitatea de comunicare este foarte bună. Este momentul să laşi în urmă parteneriatele vechi ce nu funcționează și nu exagera cu acțiuni care se dovedesc inutile. LeuPe plan financiar ești dispus să îți asumi noi responsabilități, dar reușita pe termen lung depinde și de înscrierea pe care ai putea să o faci azi la un program de perfecționare. O zi plină de creativitate, inspirație și încredere în viitor. FecioarăAr trebui să preiei inițiativa pentru a limpezi o situație, ai idei creative. Caută ajutor în familie, aceasta te cunoaște cel mai bine, iar împreună veți găsi soluția cea mai bună. Ai tăi își fac griji pentru tine, liniștește-i pentru a nu le crea alte probleme. BalanţăȚi se arată o cale de a implementa tot ceea ce a venit nou în ultima perioadă. Încearcă să organizezi totul pe calea logică, rațională, concentrează-ți energia pe ceea ce ai de făcut. Profesional, ziua aduce posibilitatea unei promovări, avansări, vânzări. ScorpionEste posibil să ai o zi dificilă în relația de cuplu. Partenerul dă vina pe tine pentru o situație inopinată, care va genera o (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
(VIDEO) Gorj: Casă în flăcări în comuna Runcu
(VIDEO) Gorj: Casă în flăcări în comuna Runcu
Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna gorjeană Runcu. Intervin două (...)
Capitala intră în scenariul roșu de la miezul nopţii
Capitala intră în scenariul roșu de la miezul nopţii
Bucureștiul va intra în scenariul roșu de la miezul nopții de vineri spre sâmbătă. Asta înseamnă că (...)
Certificatul verde, valabil și pentru cei care nu fac doza a treia de vaccin
Certificatul verde, valabil și pentru cei care nu fac doza a treia de vaccin
Certificatul verde va rămâne valabil pentru toate persoanele vaccinate în forma actuală, chiar (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY