ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Octavian Jurma: Politicienii, vinovați de eșecul campaniei de vaccinare. Ei au spus că pandemia s-a terminat. Atunci de ce să ne mai vaccinăm? Acum suntem în fața unui dezastru efectiv (VIDEO)
     
Octavian Jurma: Politicienii, vinovați de eșecul campaniei de vaccinare. Ei au spus că pandemia s-a terminat. Atunci de ce să ne mai vaccinăm? Acum suntem în fața unui dezastru efectiv (VIDEO)

Cercetătorul Octavian Jurma a declarat marți, pentru B1 tv, că de vină pentru eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 sunt politicienii, care, în disperarea de a câștiga la capitolul imagine, s-au îngrămădit să anunțe ridicarea nepopularelor măsuri de restricție când nu era cazul de așa ceva. Mai mult, președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au vorbit explicit despre sfârșitul pandemiei și chiar s-a întrunit un ”Comitet interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021”. În ce măsură s-a terminat criza sanitară vedem acum: aproape 4.000 de cazuri s-au înregistrat numai în ultima zi. Jurma anticipează că vom ajunge la 10.000 de infectări pe zi la finalul acestei luni. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Octavian Jurma, despre eșecul campaniei de vaccinare „Din păcate, campania de vaccinare a fost pierdută în momentul în care a fost preluată de politicieni. Toată istoria pandemiei noastre s-a văzut foarte bine. Valul 1 a fost extrem de bine gestionat, mult mai bine decât în Italia și alte țări. De ce? Pentru că a fost condus de medici. Odată ce a avut succes, politicienii s-au îngrămădit în față să preia gloria, au gestionat tot mai prost valurile următoare și acum suntem în fața unui dezastru efectiv. Așa ceva nici eu nu mi-am putut imagina în cele mai negre coșmaruri. La fel și campania de vaccinare. A debutat sub conducerea specialiștilor, a mera foarte bine până când iar au venit politicienii în față. Ce am avut pe 15 mai? Marea relaxare! Un om relaxat nu se vaccinează prin definiție. Niciunul dintre noi nu asociem relaxarea cu vaccinarea. Nu ne vaccinăm dacă nu avem o amenințare, or dacă ”pandemia s-a terminat” (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Washingtonul spune că fuga președintelui afgan a condus la eșuarea unui acord de tranziție
Washingtonul spune că fuga președintelui afgan a condus la eșuarea unui acord de tranziție
Emisarul american pentru Afganistan, Zalmay Khalilzad, susține că fuga președintelui afgan, în (...)
Florin Cîțu a explicat în ce condiții s-ar putea plafona prețul la energie electrică în România
Florin Cîțu a explicat în ce condiții s-ar putea plafona prețul la energie electrică în România
Premierul nu susține ideea plafonării prețului la energie electrică, însă decizia ar putea fi luată (...)
Medicul Mihai Craiu, despre cazurile de COVID din şcoli: Nu vă mai luaţi după cei care vă oferă iluzia unei situaţii (...)
Medicul Mihai Craiu, despre cazurile de COVID din şcoli: Nu vă mai luaţi după cei care vă oferă iluzia unei situaţii roz
Medicul pediatru Mihai Craiu susține că doar un sfert din elevi vor rămâne în şcoli dacă nu se (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY