ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

GiurgiuPeSurse [14/09/2021]

 
Averile parlamentarilor giurgiuveni. Astăzi, senatorul PSD Robert Cazanciuc
     
Averile parlamentarilor giurgiuveni. Astăzi, senatorul PSD Robert Cazanciuc

După ce au fost nevoiţi să-şi completeze declaraţiile de avere şi interese la început de mandat, parlamentarii le-au actualizat în luna iunie 2021. Multe dintre declaraţiile de avere sunt surprinzătoare, departe de ceea ce ştiu giurgiuvenii şi luxul pe care mulţi dintre aceştia îl afişează. Unii dintre parlamentari sunt colecţionari de bijuterii, alţii de case şi contracte de sute de miliarde de lei din bani publici. Unii parlamentari au luat bani cu împrumut de la colegi şi prieteni, alţii şi-au ajutat financiar colegii de partid. Astăzi, vom prezenta averea senatorului PSD de Giurgiu, Robert Cazanciuc, aşa cum reiese din ultima declaraţie pe care acesta a depus-o la data de 15 iunie 2021. Fost procuror, director general la Administrația Națională a Penitenciarelor, secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, ministru al Justiţiei, preşedinte interimar al Senatului, Robert Cazanciuc are o avere departe de pretenţiile carierei pe care o are, aşa reiese cel puţin din declaraţia acestuia. Senatorul PSD deţine un teren agricol în comuna Râfov, judeţul Prahova, cumpărat în anul 2003, în suprafaţă de 8 mii de metri pătraţi. Robert Cazanciuc deţine jumătate din drepturile de proprietate pentru o casă în oraşul Chitila, cu o suprafaţă de 233 metri pătraţi, locuinţă pe care a construit-o în anul 2010. Acesta conduce un autoturism Land Rover Freelander, cumpărat în anul 2008. La capitolul datorii, senatorul Robert Cazanciu are un împrumut în valoare de 51.349 mii de euro, făcut în anul 2008 la Unicredit Bank şi care este scadent în anul 2038. În data de 20 iulie 2021, Robert Cazanciuc revine cu o nouă declaraţie de avere, pentru corectarea unor erori materiale apărute în declaraţia depusă la începerea mandatului. În aceasta apare o contribuţie financiară în valoare de 27 de mii de euro către PSD Giurgiu, dar şi datorii (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY