ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

ProSport [14/09/2021]

 
Drama mai puțin știută care nu îi dă pace familiei Halep nici în pragul nunții Simonei: „Ți se rupe sufletul când o vezi!”
     
Drama mai puțin știută care nu îi dă pace familiei Halep nici în pragul nunții Simonei: „Ți se rupe sufletul când o vezi!”

Simona Halep (29 de ani) se pregătește de căsătoria cu Toni Iuruc (41 de ani), dar o dramă petrecută în urmă cu mai mulți ani nu îi dă pace femiliei sportivei. Nicia Arghir, vărul primar […] Drama mai puțin știută care nu îi dă pace familiei Halep nici în pragul nunții Simonei: „Ți se rupe sufletul (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Unul dintre „zeii” fotbalului, fostul căpitan de legendă al Romei, Francesco Totti, a împlinit luni 45 de (...)
Unul dintre „zeii” fotbalului, fostul căpitan de legendă al Romei, Francesco Totti, a împlinit luni 45 de ani!
Magul Romei, Francesco Totti, a împlinit luni vârsta de 45 de ani și, asemeni unui vin nobil, (...)
Gigi Becali plânge în hohote în fața preoților! Imagini tulburătoare cu patronul FCSB în cadrul unui eveniment unic în (...)
Gigi Becali plânge în hohote în fața preoților! Imagini tulburătoare cu patronul FCSB în cadrul unui eveniment unic în România | VIDEO
Gigi Becali a plâns în hohote, în fața preoților, duminică, cu ocazia ctitoririi Mănăstirii (...)
Așa „a îngropat-o” Deniz Giafer pe Dinamo și a fost eliminat la Craiova! Cine l-ar fi scos imediat de pe teren: „Nouă (...)
Așa „a îngropat-o” Deniz Giafer pe Dinamo și a fost eliminat la Craiova! Cine l-ar fi scos imediat de pe teren: „Nouă din zece antrenori ar fi făcut asta!”
Deniz Giafer a „îngropat-o” și el pe Dinamo! Fundașul a călcat pe urmele lui Steliano Filip și a fost (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY