ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2021

 
 

HotNews [14/09/2021]

 
Presa străină despre candidații la cancelar și campania electorală din Germania. Americanilor le-ar plăcea mai “hot"
     
Presa străină despre candidații la cancelar și campania electorală din Germania. Americanilor le-ar plăcea mai “hot"

În mai puțin de două săptămâni, vor avea loc alegerile federale din 2021. Pe 26 septembrie, electoratul va decide asupra viitorului politic al Germaniei. Mass-media internaționale urmăresc îndeaproape campania electorală și pe cei trei candidați la funcția de cancelar: Annalena Baerbock, Armin Laschet și Olaf Scholz. Însă entuziasmul este moderat și se reproșează lipsa de carismă a candidaților și moliciunea campaniei electorale. Însă nemților se pare că le place “stabilitatea", iar experiența cu un ultra-carismatic cancelar nazist, sfârșită dezastruos, pare că nu s-a stins din mentalul colectiv german.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY