ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Ionel Dancă: Pavel Popescu l-a bruscat pe Ludovic Orban pe treptele din Modrogan / Ce spune liberalul despre cei care l-au trădat pe președintele PNL (VIDEO)
     
Ionel Dancă: Pavel Popescu l-a bruscat pe Ludovic Orban pe treptele din Modrogan / Ce spune liberalul despre cei care l-au trădat pe președintele PNL (VIDEO)

Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, a declarat marți, pentru B1 tv, că Pavel Popescu, susținător al lui Florin Cîțu, l-a îmbrâncit pe Orban pe scările de la Modrogan. Dancă a insinuat apoi că mulți dintre susținătorii premierului sunt practic niște trădători, căci au spus că-l sprijină pe Ludovic Orban mereu, apoi și-au arătat susținerea față de Florin Cîțu. Și l-a dat exemplu, din nou, pe Pavel Popescu. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției de marți a emisiunii ”Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Ionel Dancă, despre liberalii care l-au trădat pe Ludovic Orban „E colegul care a fost ales la filiala Sector 4, așa cum bine știm, în condiții total, să spunem, discutabile și inacceptabile de-a dreptul. Dacă mi-ați fi spus că voi intra în discuție cu un coleg care a bruscat președintele partidului pe treptele din Modrogan la alegerea lui ca președinte și modul în care a fost ales președinte, cu siguranță aș fi refuzat invitația, nu pentru gesturile pe care le-a făcut, ci pentru caracterul unor colegi și colegul de discuție e un exemplu. Am asistat la nenumărate întâlniri și discuții în care colegul venea la dl Orban și-i spunea ”Ludovic, sunt cu tine până la capăt, niciodată nu te voi trăda”. Președintele îi răspundea: ”de ce îmi spui lucrurile astea? Că alți colegi nu le spun…”. Mulți din cei din echipa de susținători ai lui Cîțu nu au demonsrat nimic în politică și distrug PNL. Sunt supărat, cum sunt mulți liberali”, a declarat Ionel Dancă, pentru B1 (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre trecerea din (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și calitatea vieții
Cum putem amâna sau combate afectarea musculară, crește forța și masa musculară pentru a ne păstra (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele modificări
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat adoptată joi de  Comitetul Naţional pentru (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY