ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Andrei Baciu: Panta de creștere e foarte abruptă în valul 4 al pandemiei. Grav e tocmai faptul că se întâmplă atât de repede. Familii întregi ajung la spital (VIDEO)
     
Andrei Baciu: Panta de creștere e foarte abruptă în valul 4 al pandemiei. Grav e tocmai faptul că se întâmplă atât de repede. Familii întregi ajung la spital (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat marți, pentru B1 tv, că nu doar numărul tot mai mare de cazuri COVID-19 este îngrijorător, ci și ritmul în care crește rata de contaminare. Acesta a mai precizat că, spre deosebire de valurile anterioare ale pandemiei, acum sunt mai multe cazuri accentuate, deoarece mulți oameni evită să vină la spital, și ajung chiar familii întregi să fie internate. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției de marți a emisiunii ”Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu pe B1 tv. Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l. Andrei Baciu, despre creșterea numărului de cazuri COVID-19 „Ce e mai grav e că e atât de repede. Asta e de fapt grav. Aveam o analiză care arăta felul în care crește acest val 4, spre deosebire de valul 2. Panta de creștere e foarte abruptă. Sunt multe explicații, dar consecințele sunt astea pe care le vedem. La un asemenea ritm de creștere, procentual sunt și cazuri care au nevoie de Terapie Intensivă. Tocmai pentru că s-a desensibilizat lumea cumva la acest subiect, cu bune și rele, lucrul acesta creează situația că ”am cunoscut și eu pe X, Y care a trecut ușor prin boală”, constatăm acum două fenomene distincte: cei care amână prezentarea la spital, de aici creșterea numărului de cazuri mai accentuate, și faptul că vin familii întregi, că e o variantă care se transmite mult mai repede”, a declarat Andrei Baciu, pentru B1 tv. Acesta a precizat că „nu crede că se pune problema” revenirii la starea de urgență. Asta pentru că legislația din starea de alertă există în continuare: „De exemplu când se depășește borna de 6 la mie, școala se mută în online. Până la 3 la mie pentru toate sălile de spectacole se poate face la interior cu 70%. Sunt două exemple”. „Tot ce e legat de vaccinare și pandemie a (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre trecerea din lumea Vestică în lumea Estică
Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, despre trecerea din (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și (...)
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum putem crește forța și masa musculară pentru a ne păstra independența și calitatea vieții
Cum putem amâna sau combate afectarea musculară, crește forța și masa musculară pentru a ne păstra (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele (...)
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Care sunt principalele modificări
Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat adoptată joi de  Comitetul Naţional pentru (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY