ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Franța trece la vaccinarea obligatorie anti-Covid-19. Angajații din sănătate au primit ultimatumul
     
Franța trece la vaccinarea obligatorie anti-COVID-19. Angajații din sănătate au primit ultimatumul

Autoritățile franceze merg mai departe cu restricțiile anti-COVID-19, în ciuda protestelor masive din țară. Angajații din sănătate vor fi obligați să-și administreze serul, pentru a-și mai putea exercita profesia, din data de 15 septembrie. Aproximativ 2,7 milioane de persoane sunt vizate de măsura guvernului. Până miercuri, angajații din spitale, azile de bătrâni, asistenţă la domiciliu, medicii independenţi, ambulanţierii și pompierii trebuie să fi primit cel puțin o doză de vaccin anti-COVID, pentru a putea continua să meargă la muncă, a transmis Guvernul Franței. Măsura și data limită au fost anunțate de președintele Emmanuel Macron în urmă cu două luni. Măsuri dure în Franța, pentru a determina cetățenii să se vaccineze anti-COVID-19 Până pe 7 septembrie, puțin peste 88% din personalul spitalelor şi al centrelor medicalizate de îngrijire a bătrânilor era vaccinat cel puţin cu prima doză. În rândul medicilor, procentul era de 94,6%. Vaccinarea obligatorie a angajaților din sănătate face parte dintr-un plan mai amplu de măsuri. A fost, de asemenea, introdus certificatul sanitar COVID-19 pentru accesul în baruri, restaurante, cinematografe, pe stadioane, în diverse spaţii comerciale, respectiv mijloace de transport în comun. În prezent, aproape 70% din populația eligibilă a Franței a primit schema completă de vaccinare.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Washingtonul spune că fuga președintelui afgan a condus la eșuarea unui acord de tranziție
Washingtonul spune că fuga președintelui afgan a condus la eșuarea unui acord de tranziție
Emisarul american pentru Afganistan, Zalmay Khalilzad, susține că fuga președintelui afgan, în (...)
Florin Cîțu a explicat în ce condiții s-ar putea plafona prețul la energie electrică în România
Florin Cîțu a explicat în ce condiții s-ar putea plafona prețul la energie electrică în România
Premierul nu susține ideea plafonării prețului la energie electrică, însă decizia ar putea fi luată (...)
Medicul Mihai Craiu, despre cazurile de COVID din şcoli: Nu vă mai luaţi după cei care vă oferă iluzia unei situaţii (...)
Medicul Mihai Craiu, despre cazurile de COVID din şcoli: Nu vă mai luaţi după cei care vă oferă iluzia unei situaţii roz
Medicul pediatru Mihai Craiu susține că doar un sfert din elevi vor rămâne în şcoli dacă nu se (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY