ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 septembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [14/09/2021]

 
Peste 8 milioane de lei pentru drumuri în Bacău, alocate de Guvern. Deputatul Mircea Fechet: „Urmează un nou abuz al PSD?”
     
Peste 8 milioane de lei pentru drumuri în Bacău, alocate de Guvern. Deputatul Mircea Fechet: „Urmează un nou abuz al PSD?”

La rectificarea bugetară, Guvernul condus de premierul PNL Florin Cîțu a alocat 8,182 de milioane de lei pentru drumuri comunale și județene din județul Bacău. Deputatul Mircea Fechet acuză conducerea CJ Bacău și PSD că la începutul anului nu a acordat niciun ban comunelor băcăuane conduse de primari PNL și se întreabă dacă la această […] Articolul Peste 8 milioane de lei pentru drumuri în Bacău, alocate de Guvern. Deputatul Mircea Fechet: „Urmează un nou abuz al PSD?” a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY