ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Prima ediție Untold, finanțată ilegal. Judecătorii urmează să pronunțe sentința finală
     
Prima ediție Untold, finanțată ilegal. Judecătorii urmează să pronunțe sentința finală

De Untold se leagă multe aspecte bizare, ilegalități și absurdități. Una dintre ele a fost scoasă la suprafață de procurorii din Cluj. Prima ediție a evenimentului muzical, organizată în anul 2015, ar fi fost organizată ilegal. Un dosar penal a fost deschis în acest sens, iar judecătorii din Cluj sunt așteptați să pronunțe sentința definitivă. Dosarul finanțării ilegale a ajuns la Curtea de Apel Cluj, unde va fi anunțată decizia finală. Primul termen este programat pentru data de 23 septembrie 2021. În primă instanță s-a stabilit că pentru organizarea festivalului a fost obținută ilegal o finanțare în valoare de 400.000 de euro. În luna aprilie a anului în curs, Vlad Pop, fost președinte al Federației SHARE, organizatoare a primei ediții Untold, a fost trimis în judecată pentru accesare ilegală de fonduri și fals în înscrisuri, sub semnătură privată. El s-a ales cu o condamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare. A fost o condamnare în primă instanță, potrivit Ziare. Scandal uriaș după festivalul Untold 2021 Cele mai recente controverse legate de Untold se referă la faptul că evenimentul s-a desfășurat cu 300.000 de oameni, dintre care aproape nimeni nu a purtat mască. Printre cei care au luat parte la eveniment fără a ține cont de măsurile sanitare impuse de guvern s-au numărat inclusiv Lucian Bode, actual ministru de Interne și interimar la Justiție, fost ministru al Economiei și al Transporturilor. Potrivit organizatorilor, 20% dintre participanții la eveniment au fost nevaccinați, deci aproximativ 60.000 de persoane. Accesul al festivalul din 2021 s-a făcut pe bază de certificat de vaccinare și test PCR. Cei vaccinați anti-COVID nu au fost testați, deși inclusiv persoanele care au primit serul pot fi infectate și transmit mai departe virusul. În plus, după primele cercetări s-a constatat că zeci de persoane au deținut și (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Capitala ar putea intra în scenariul galben. Noi restricții împotriva COVID-19 ar putea intra în (...)
Capitala ar putea intra în scenariul galben. Noi restricții împotriva COVID-19 ar putea intra în vigoare
Rata de incidență în Capitală a ajuns la 2,10 la mia de locuitori, față de 1,93, cât era ieri. Acest (...)
Comisia Europeană înfiinţează o autoritate pentru pregătirea în cazul unei viitoare pandemii
Comisia Europeană înfiinţează o autoritate pentru pregătirea în cazul unei viitoare pandemii
Comisia Europeană a lansat joi o celulă de criză în domeniul sănătății care va gestiona cele 30 de (...)
Drama din viața lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Suferința pe care o trăiește în secret
Drama din viața lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Suferința pe care o trăiește în secret
Toni Iuruc și Simona Halep s-au căsători civil miercuri, 15 septembrie, în cadrul unei ceremonii (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY