ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Viorel Hrebenciuc – 3 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Giga TV”. Laura Georgescu – 4 ani și 4 luni. Pinalti – 4 ani și 6 luni de închisoare și Narcisa Iorga – închisoare cu suspendare. Decizia, definitivă
     
Viorel Hrebenciuc – 3 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Giga TV”. Laura Georgescu – 4 ani și 4 luni. Pinalti – 4 ani și 6 luni de închisoare și Narcisa Iorga – închisoare cu suspendare. Decizia, definitivă

Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul ”Giga tv”. Laura Georgescu, fostă șefă CNA, a fost condamnată la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare,  Gheorghe Ștefan Pinalti a primit o sentință de 4 ani și 6 luni tot cu executare . Narcisa Iorga, fostă membră CNA, a luat 3 ani cu suspendare. Decizia aparține Curții de Apel București. Acuzațiile formulate de DNA în dosarul ”Giga tv” În acest dosar, procurorii DNA au acuzat-o pe Laura Gergescu, fostă șefă CNA, de două infracțiuni de abuz în serviciu, din care una în formă continuată (25 acte materiale) și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată (25 acte materiale). Gheorghe Ştefan, care controla Giga tv la data faptelor, a fost acuzat că ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc să intervină la CNA pentru obţinerea licenţei postului, care fusese retrasă în septembrie 2013. Hrebenciuc a încercat apoi să convingă mai mulți funcţionari din CNA pentru ca această instituţie să revină asupra deciziei de retragere a licenţei. „Ca urmare a acestor acţiuni, după numai două săptămâni, la 1 octombrie 2013, s-a emis o altă decizie, nr. 514/ 2013, prin care s-a revocat decizia anterioară (6 voturi pentru şi 4 voturi împotrivă, din 10 membri prezenţi), precizându-se doar că argumentele conţinute în contestaţia depusă de postul de televiziune sancţionat au fost admise, fără a se mai realiza o analiză tehnică sau să se ţină cont dacă există un punct de vedere al specialiştilor din cadrul CNA, care să constate dacă susţinerile din contestaţie sunt temeinice şi legale”, au spus procurorii. La rândul ei, Narcisa Iorga a fost acuzată că i-a sugerat lui Gheorghe Ştefan în ce mod se poate redobândi licenţa Giga tv şi la cine să apeleze pentru asta, indicându-l pe Viorel Hrebenciuc. „Narcisa Iorga l-a îndrumat pe Gheorghe Ştefan să apeleze la cunoştinţele (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și (...)
Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
Președintele Klaus Iohannis este prezent la News York, acolo unde miercuri a avut o întrevedere (...)
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat (...)
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia (...)
Ludovic Orban s-a arătat convins că președintele Klaus Iohannis „nu manifestă public niciun fel de (...)
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie (...)
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (...)
Premoerul Florin Cîțu, prezent în platoul B1 TV, a fost întrebat când urmează să se încheie (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY