ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Florin Cîțu: După congres ne vom concentra toate eforturile pe dezvoltarea României şi către inamicul nostru etern – PSD / Noi suntem singurul partid care poate face reforme (VIDEO)
     
Florin Cîțu: După congres ne vom concentra toate eforturile pe dezvoltarea României şi către inamicul nostru etern – PSD / Noi suntem singurul partid care poate face reforme (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, a declarat că, după congresul din 25 septembrie, partidul va fi mult mai unit și se va concentra pe două direcții: dezvoltarea României și lupta cu PSD. Cîțu a mai spus că PNL va rămâne la guvernare deoarece e singurul partid care poate face reforme. Florin Cîțu: PNL are curajul să reformeze România „După congres vom fi un partid unit, mai puternic şi ne vom concentra toate eforturile în două direcţii: dezvoltarea României şi către inamicul nostru etern – PSD”, a declarat Florin Cîțu, marți, în fața liberalilor din Teleorman. Cîțu a lăudat apoi capacitatea PNL de a livra reforme, făcând și o aluzie la Dacian Cioloș, copreședinte USR PLUS, care a declarat, pe 28 august, că „nu ieşim de la guvernare, o să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme”. Pe 1 septembrie, demiterea de către Cîțu a lui Stelian Ion (USR PLUS) de la Ministerul Justiției declanșa actuala criză guvernamentală și retragerea USR PLUS din Guvern. „Noi avem curajul să reformăm România. Noi nu spunem doar aşa că ”noi murim cu alţii de gât până la guvernare, până facem reforme”. Noi stăm la guvernare şi facem reforme, nu plecăm de aici! Suntem singurul partid care poate face asta şi nu dăm înapoi de la reformă şi investiţii. Trebuie să continuăm să investim şi veţi vedea că rezultatele vor fi pe măsură”, a mai afirmat Florin Cîțu.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia (...)
Virgil Popescu, despre creșterea prețurilor la gaze: Cred că se va calma. Cred în continuare că e un joc făcut de Rusia pentru a operaționaliza mai repede Nord Stream 2. Nu cred că se va ajunge la o (...)
Virgil Popescu, ministrul Energiei, s-a arătat de părere că majorarea prețurilor la gaze naturale a (...)
Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat (...)
Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat într-un platou TV (VIDEO)
Deși s-a zvonit că s-ar fi despărțit, Goerge Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca (...)
Se redeschid patru centre de vaccinare din judeţul Alba. În alte şase, revenire la program de 12 (...)
Se redeschid patru centre de vaccinare din judeţul Alba. În alte şase, revenire la program de 12 ore
Patru centre de vaccinare din judeţul Alba suspendate temporar îşi reiau activitatea începând de (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY