ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

Ziarul de Bacău [14/09/2021]

 
Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare, cu executare, în dosarul Giga TV
     
Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare, cu executare, în dosarul Giga TV

Fostul lider al PSD, Viorel Hrebenciuc a fost condamnat marți definitiv, la trei ani de închisoare cu executare, iar acesta urmează să fie încarcerat după îndeplinirea procedurilor și formalităților la poliție. Judecătorii Curții de Apel București au stabilit, marți, verdictul definitiv în dosarul de mare corupție în care fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc și […] Articolul Viorel Hrebenciuc, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare, cu executare, în dosarul Giga tv a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY