ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/09/2021]

 
Anunț ISJ Dolj
     
Anunț ISJ Dolj

Inspectoratul Școlar al Județului Dolj anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat, din județul Dolj. Concursul se desfășoară în baza Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, aprobată prin O.M.E. nr. 4597/2021, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 771bis/10.08.2021. Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicația informatică dedicată, conform Procedurii nr. 204/DTI/10.09.2021. Mai multe informații se pot obține de pe site-ul www.isjdolj.ro – secțiunea CONCURS DIRECTORI 2021 și de la avizierul Inspectoratului Școlar al Județului Dolj, cu sediul în Craiova, Str. Ion Maiorescu, nr. 6. Desfășurarea probei scrise, pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, va avea loc în data de 15 octombrie 2021 conform calendarului publicat în metodologia anexă la O.M.E. nr. 4597/2021. La nivelul județului Dolj vor fi scoase la concurs un total de 257 funcții vacante de director și director adjunct, din care 191 funcții vacante de director și 66 funcții vacante de director adjunct, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAstăzi este despre principii, planuri, perspective. Ești cu gândul la viitor. Îți schimbi (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un bărbat stă de vorbă cu iubita lui:Ea: – Zi-mi ceva care să mă-nnebunească!El: – Vecina și-a (...)
Salubritatea renunţă în această iarnă la tariful de aşteptare
Salubritatea renunţă în această iarnă la tariful de aşteptare
Firma care se va ocupa şi în această iarnă de deszăpezirea străzilor din Craiova, SC Salubritate se (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY