ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/09/2021]

 
(VIDEO) Gheorghiţă: În perioada următoare creşterea cazurilor se va menţine
     
(VIDEO) Gheorghiţă: În perioada următoare creşterea cazurilor se va menţine

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat că, în perioada următoare, creşterea cazurilor de COVID-19 se va menţine şi nu se întrevede o posibilitate de stagnare, menţionând că unul din doi români nu are niciun fel de protecţie la boală. Gheorghiţă a declarat că de la un caz Delta se poate ajunge, în două luni, la 390.000 de persoane infectate. Conferință de presă⚠️ Conferința de presă susținută de conducerea CNCAV privind stadiul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19.🆕 Noutăți- Vaccinarea heterologă;- Vaccinarea la femeia gravidă sau la cea care alăptează;- Vaccinarea împotriva COVID-19, concomitent cu alte tipuri de vaccinuri;- Administrarea dozei 3 și booster;- Vaccinarea la unitățile de învățământ;- Acoperirea vaccinală în România.#ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinarePosted by RO Vaccinare on Tuesday, September 14, 2021 „Astăzi, din păcate, avem peste 3.900 de cazuri confirmate şi raportate de infecţie cu SARS-CoV-2, în condiţiile în care vorbim de o rată de pozitivare a testelor de circa 8,2%, în ziua precedentă am avut de două ori mai puţine cazuri, cu aceeaşi rată de pozitivare, ceea ce mă face să cred că în perioada următoare creşterea cazurilor se va menţine, nu se întrevede o posibilitate de stagnare a creşterii numărului de cazuri. De altfel, situaţia este explicată în primul rând de faptul că varianta Delta a devenit dominantă inclusiv în România şi, de asemenea, unu din doi români nu are niciun fel de protecţie faţă de această boală, în sensul că nu au fost nici vaccinaţi şi nu au trecut prin boală, nu au istoric de trecere prin boală”, a declarat Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă. El a precizat că, şi în zonele urbane, unde rata de imunizare este ridicată, rămân sute de mii de persoane fără niciun fel de protecţie.  „Din (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAstăzi este despre principii, planuri, perspective. Ești cu gândul la viitor. Îți schimbi (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un bărbat stă de vorbă cu iubita lui:Ea: – Zi-mi ceva care să mă-nnebunească!El: – Vecina și-a (...)
Salubritatea renunţă în această iarnă la tariful de aşteptare
Salubritatea renunţă în această iarnă la tariful de aşteptare
Firma care se va ocupa şi în această iarnă de deszăpezirea străzilor din Craiova, SC Salubritate se (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY