ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Valeriu Gheorghiță: Femeile însărcinate sau care alăptează pot beneficia de vaccinare împotriva Covid-19
     
Valeriu Gheorghiță: Femeile însărcinate sau care alăptează pot beneficia de vaccinare împotriva COVID-19

Valeriu Gheorghiță a declarat marți că femeile însărcinate sau care alăptează se pot vaccina împotriva COVID-19, cu unul dintre cele patru tipuri de vaccinuri autorizate de EMA: “Datele științefice din viața reală ne arată că nus e identifică riscuri de toxicitate asupra fătului și,d e asemena, de toxicitate asupra nou-născutului sau sugarului prin alăptare în cazul vaccinării femeii gravide sau a mamelor care alăptează. Așa încât ținând cont de recomandările societăților științefice internaționale și de poziția obstretică și de ginecologie din România vaccinarea în momentul de față este indicată tuturor persoanelor începând cu vârsta de 12 ani, dacă vorbim de cele două tipuri de vaccinuri, de la compania Pfizer, Moderna, și de la 18 ani cu celelalte tipuri bazate pe vectori virali, dar și femeile însărcinate sau care alăptează pot beneficia de vaccinare împotriva COVID-19, indiferent de tipul de vaccin pe care alege să îl folosească, dinc ele patru autorizate de EMA”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și (...)
Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
Președintele Klaus Iohannis este prezent la News York, acolo unde miercuri a avut o întrevedere (...)
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat (...)
Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia (...)
Ludovic Orban s-a arătat convins că președintele Klaus Iohannis „nu manifestă public niciun fel de (...)
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie (...)
Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (...)
Premoerul Florin Cîțu, prezent în platoul B1 TV, a fost întrebat când urmează să se încheie (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY