ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Nelu Tătaru îi va propune lui Florin Cîțu vaccinarea anti-Covid-19 obligatorie sau testarea săptămânală pentru anumite categorii de persoane
     
Nelu Tătaru îi va propune lui Florin Cîțu vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie sau testarea săptămânală pentru anumite categorii de persoane

Nelu Tătaru (PNL), fost ministru al Sănătății, acum consilier onorific al premierului Florin Cîțu, a declarat, marți, că va discuta cu prim-ministrul despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru persoanele din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi. Vaccinarea anti-COVID-19 ar putea fi impusă și vârstnicilor, bolnavilor cronici și celor imunodeprimați. Nelu Tătaru deschide subiectul vaccinării obligatorii „Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal. Ne gândim la vaccinare sau testare. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru”, a declarat Nelu Tătaru, pentru DigiFM, potrivit Digi24. Cine nu se vaccinează, a continuat Tătaru, ar trebui obligați să se testeze săptămânal: „Se face (testarea – n.r.), în general, săptămânal. Din punctul meu de vedere stimulările (tombole, premii) ar trebui să înceteze și să folosim acești bani pentru teste”. Acesta a precizat că persoanele care nu se vaccinează sau care nu se testează săptămânal și reprezintă un pericol ar trebui să nu mai fie primite la locul de muncă: „În măsura în care reprezintă un pericol, având în vedere și situația din localitatea respectivă, factorii care pot duce la o transmitere în comunitatea respectivă, putem să ne gândim și la acest lucru. Trebuie să înțelegem că binele sau beneficiul comun este mai important decât binele individual”. Tătaru a mai spus că vaccinarea ar trebui impusă și persoanelor la risc: „În această categorie intră tot ce înseamnă persoane vârstnice, HIV/SIDA, bolnavi oncologici, transplantați, imunodeprimați. Aici sunt cei pe care trebuie să îi avem în vedere într-o primă fază”. Aproape 4.000 de noi cazuri COVID-19. Campania de vaccinare (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost (...)
Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan (...)
Mariana Ioniță a fost schimbată de la șefia CNAIR cu Cristian Pistol, consilier al premierului (...)
Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun (...)
Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
În București nu mai este niciun pat liber la secțiile de terapie intensivă Covid. În spitalele din (...)
5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, (...)
5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de (...)
La nivel național au fost depistate 5.655 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2, iar 2.559 (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY