ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 septembrie 2021

 
 

B1 Tv [14/09/2021]

 
Cinci întrebări la care să ai un răspuns când cumperi apartament de la dezvoltator în București
     
Cinci întrebări la care să ai un răspuns când cumperi apartament de la dezvoltator în București

Atunci când te-ai hotărât să achiziționezi propria locuință în București, ai avut de luat o hotărâre importantă. Pentru tip de casă vei opta? Un apartament de vânzare în București direct de la dezvoltator sau un apartament în blocurile mai vechi ale Capitalei? Dacă te-ai hotărât pentru un apartament nou, ai făcut o alegere bună. Te vei bucura de un spațiu de locuit adaptat vieții contemporane, în care te poți muta direct, fără investiții suplimentare. În plus, blocul a fost construit respectându-se standardele seismice în vigoare, mult mai severe ca în trecut. Așa că nu vei avea grija cutremurului, într-un oraș în care acesta reprezintă un risc real pentru locuitorii săi. Totuși, pentru că există apartamente și apartamente la dezvoltator în București, iată o serie de lucruri la care va trebui să fii atent în această variantă de achiziție. Garsonieră sau apartament mai mare? Alege în funcție de ceea ce ai nevoie, dar și de bugetul de care dispui O primă alegere importantă pe care va trebui să o faci este în legătură cu dimensiunile apartamentului. E bine să alegi o locuință potrivită pentru tine și familia sau viitoarea ta familie. Poate că în acest moment locuiești singur și nu ai nevoie de prea mult spațiu, dar care sunt planurile tale de viitor? Poate că tu și partenerul sau partenera ta aveți deja planuri de întemeiere a unei familii și chiar de mărire a ei. În această perspectivă, o garsonieră nu este cea mai potrivită alegere, chiar dacă anul acesta nu întrevezi o schimbare majoră în viața ta. Te va costa mult mai mult să vinzi un apartament și să cumperi altul. Pe de altă parte, e important să îți dimensionezi planurile pe măsura bugetului tău. Poate că îți dorești un apartament de patru camere într-un complex rezidențial, dar și un apartament de două camere ar putea fi o alegere inspirată. Peste ani, când familia se va mări, foarte (...)

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a (...)
Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale (...)
Deputatul Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, afirmă că (...)
Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt (...)
Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste (...)
Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a anunțat, vineri, că Planul Național de Redresare și (...)
Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
Partidele cu Germania și Armenia sunt considerate meciurile decisive pentru naționala României, (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY