ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/09/2021]

 
Varianta Delta se transmite comunitar în ritm accelerat
     
Varianta Delta se transmite comunitar în ritm accelerat

În România au fost înregistate 2.913 cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare, din care 1.157 sunt cu varianta Delta, a informat, marți, Institutul Național de Sănătate Publică (INSP). Totodată, au fost raportate 75 de decese, dintre care 45 la persoane confirmate cu varianta Delta. Conform INSP, până în 12 septembrie au fost raportate la 3.516 secvențieri. Au fost confirmate 2.913 cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare, din care 11 cu varianta Beta, 23 cu varianta Gamma, 1.157 cu varianta Delta, iar restul cu varianta Alpha. De săptămâna trecută, varianta Alpha nu mai reprezintă îngrijorare INSP precizează că de săptămâna trecută varianta Alpha nu mai reprezintă îngrijorare. „Până la data de 12 septembrie 2021 rata de confirmare cu variante de îngrijorare a fost de 83%. Evoluția săptămânală a proporției cazurilor confirmate cu varianta Delta din numărul total de cazuri confirmate îngrijorătoare are un trend crescător, de la o valoare de 1,5% în săptămâna 21, la 39,7% în săptămâna 36 (perioada 6 – 12 septembrie – n.r.)”, se arată în raport. În țară au fost înregistrate 75 decese confirmate cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare În total, în țară au fost înregistrate 75 decese confirmate cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC), din care: 27 cu varianta Alpha, 3 cu Gamma și 45 cu varianta Delta. Având în vedere faptul că în săptămâna anterioră a fost declarată transmitere comunitară susținută la nivel național a variantei Delta, decesele cauzate de COVID-19 înregistrate începând cu 6 septembrie se consideră a fi cauzate de această variantă, cu excepția situațiilor în care se detectează alte VOC (Beta, Gamma sau altele, emergente), adaugă (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Situaţie critică la ATI în Dolj: Pacienţi în aşteptare la SCJU Craiova
Situaţie critică la ATI în Dolj: Pacienţi în aşteptare la SCJU Craiova
Situaţie critică în Dolj, la secţiile ATI Covid. Pacienţii cu noul coronavirus care necesită (...)
Crește numărul de elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Crește numărul de elevi depistați pozitiv cu noul coronavirus, în Dolj
Prefectura Dolj a anunțat că astăzi au fost înregistrate alte 183 de cazuri noi de coronavirus, la (...)
Cinci morţi şi şase răniţi după un atac armat la o universitate din Rusia
Cinci morţi şi şase răniţi după un atac armat la o universitate din Rusia
Cinci oameni au fost împușcați mortal şi alţi şase ar fi fost răniţi, luni dimineaţă, la o (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY