ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/09/2021]

 
Autoritățile olandeze investighează apariția unor imagini cu bărbați îmbrăcați în haine naziste
     
Autoritățile olandeze investighează apariția unor imagini cu bărbați îmbrăcați în haine naziste

Autoritățile din Olanda investighează apariția mai multor imagini cu bărbați tineri care se plimbau înarmați și îmbrăcați în uniforme naziste în public, ca parte a unui protest față de măsurile anti-Covid, relatează Euronews. Imaginile distribuite pe WhatsApp au arătat un grup de persoane plimbându-se în municipiul Urk din nordul țării, aceștia purtând uniforme militare și având asupra lor arme. În una din imagini un bărbat se preface că îl împușcă pe un altul care este îmbrăcat ca un prizonier și care poartă Steaua lui David, un cunoscut simbol al evreilor folosit de naziști în timpul Holocaustului și a perioadei care l-a precedat pentru a-i identifica în public. Într-o altă imagine distribuită pe platforma Snapchat, 8 tineri s-au fotografiat aliniați într-un parc industrial în timp ce purtau haine care amintesc de uniformele naziste. Oficialii locali au declarat că tinerii protestau împotriva restricțiilor anti-Covid din Olanda. Un comunicat de presă remis de primăria din Urk afirmă că întreaga comunitate „privește cu dispreț profund” acțiunile indivizilor în cauză. „Acest comportament nu este doar reprobabil și extrem de inadecvat, dar el este și jignitor față de grupuri mari de persoane”, notează comunicatul. Autoritățile au anunțat de asemenea că au înștiințat poliția și procuratura în legătură cu incidentul, afirmând totodată că ar dori să discute cu tinerii. „Înțelegem că aceste persoane tinere vor ca vocea să le fie auzită în ceea ce privește impactul măsurilor anti-Covid actuale și viitoare. Însă nu avem niciun fel de înțelegere pentru maniera în care fac asta”, a declarat primarul Cees van den (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Bărbat căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă
Bărbat căutat de polițiști după ce a dispărut de acasă
Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 56 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu (...)
Alegeri legislative în Rusia: Comisia electorală denunţă atacuri informatice din străinătate
Alegeri legislative în Rusia: Comisia electorală denunţă atacuri informatice din străinătate
Comisia electorală rusă a denunţat sâmbătă atacuri informatice ‘din străinătate’ împotriva resurselor (...)
CMBSU menţine obligativitatea purtării măştii pe o rază de 50 metri în jurul şcolilor
CMBSU menţine obligativitatea purtării măştii pe o rază de 50 metri în jurul şcolilor
Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis, în şedinţa de sâmbătă, (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY