ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/09/2021]

 
Moartea domnului Lăzărescu, varianta americană: Pacient mort de inimă după ce 43 de spitale au refuzat să-l interneze
     
Moartea domnului Lăzărescu, varianta americană: Pacient mort de inimă după ce 43 de spitale au refuzat să-l interneze

Ray DeMonia, de 73 de ani, a devenit victimă indirectă a pandemiei de coronavirus, bărbatul murind din cauza afecțiunilor cardiace, după ce familia a încercat să găsească un pat la terapie intensivă coronarieni în 43 de spitale din 3 state, peste tot locurile fiind ocupate de pacienți Covid, relatează The Washington Post și CNN. Pacientul cardiac din Cullman, Alabama, a murit într-un spital din Mississippi, la o distanță de 200 de mile de casă, pentru că familia nu a putut găsi niciun pat liber la spitalele din apropiere, după cum a povestit ulterior fiica sa, pentru The Washington Post. Familia a transmis un mesaj în care îndemna lumea să se vaccineze împotriva Covid-19 După moartea bărbatului, familia a transmis un mesaj în care îndemna lumea să se vaccineze împotriva Covid-19 pentru a evita astfel supraaglomerarea spitalelor și pentru a preveni situații similiare cu cea a lui Ray DeMonia care nu a mai putut fi salvat din cauza lipsei de resurse medicale. „În amintirea lui Ray, vă rugăm să vă vaccinați dacă nu ați făcut-o, într-un efort de a menține disponibile serviciile medicale de urgență”, a transmis familia pacientului. Serviciul de urgență a contactat 43 de spitale din 3 state în căutarea unui pat la terapie intensivă „Din cauza pandemiei de Covid-19, serviciul de urgență a contactat 43 de spitale din 3 state în căutarea unui pat la terapie intensivă coronarieni și, în cele din urmă, a reușit să găsească unul în Meridian, Mississippi. Ray nu ar dori ca nicio altă familie să mai treacă prin ce a trecut el”, a mai transmis familia într-un necrolog. DeMonia a fost internat la Centrul Medical Regional din Cullman pe 23 august DeMonia a fost internat la Centrul Medical Regional din Cullman pe 23 august, pentru că avea probleme cardiace, a relatat fiica bărbatului Raven DeMonia pentru . După 12 ore, mama sa a primit un (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Liga 1 / „U“ Craiova – Dinamo 5-0. Ce seară minunată! „Leii” au făcut prăpăd în „haită”!
Liga 1 / „U“ Craiova – Dinamo 5-0. Ce seară minunată! „Leii” au făcut prăpăd în „haită”!
Universitatea Craiova a confirmat luni seară, în derbiul etapei a 10-a din Liga 1, postura de (...)
Klaus Iohannis: „Avem arma cu care putem să terminăm pandemia, dar n-o folosim”
Klaus Iohannis: „Avem arma cu care putem să terminăm pandemia, dar n-o folosim”
Klaus Iohannis a vorbit despre campania de vaccinare anti-Covid din România, făcând referire și la (...)
Premierul olandez, filat de traficanți de droguri
Premierul olandez, filat de traficanți de droguri
Poliţia olandeză a ridicat nivelul securităţii premierului Mark Rutte, de teamă că acesta ar putea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY