ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
 

Gazeta de Sud [14/09/2021]

 
Gorj: Bărbat de 37 de ani, mort de COVID. 44 de cazuri noi de coronavirus
     
Gorj: Bărbat de 37 de ani, mort de COVID. 44 de cazuri noi de coronavirus

Crește numărul de cazuri de coronavirus în județul Gorj. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 207 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;9555 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 9005 persoane vindecate, externate și la domiciliu; 94 persoane internate în spital și 456 persoane decedate. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, a mai fost înregistrat un deces. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 ani, care prezenta și alte afecțiuni medicale: ciroză hepatică, icter, ascită, pancreatită cronică, tuberculoză pulmonară, etilism cronic, epilepsie și trombocitopenie. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate 44 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 434 teste efectuate, situația prezentându-se astfel: – 143 teste RT- PCR efectuate: – 18 rezultate pozitive – 0 rezultate pozitive, la retestare -125 rezultate negative;291 teste rapide efectuate: – 26 rezultate pozitive – 265 rezultate negative.Până astăzi, 14 septembrie 2021, ora 14.00, s-au primit 144923 doze vaccin anti-Covid și au fost vaccinate 138082 persoane, dintre care 61225 persoane vaccinate cu a doua doză.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecAstăzi este despre principii, planuri, perspective. Ești cu gândul la viitor. Îți schimbi (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
Un bărbat stă de vorbă cu iubita lui:Ea: – Zi-mi ceva care să mă-nnebunească!El: – Vecina și-a (...)
Salubritatea renunţă în această iarnă la tariful de aşteptare
Salubritatea renunţă în această iarnă la tariful de aşteptare
Firma care se va ocupa şi în această iarnă de deszăpezirea străzilor din Craiova, SC Salubritate se (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY