ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 septembrie 2021

 
 

Realitatea Vâlceană [14/09/2021]

 
ATENȚIE! 16-21 septembrie: ROADPOL SAFETY DAYS
     
ATENȚIE! 16-21 septembrie: ROADPOL SAFETY DAYS

Polițiștii rutieri vâlceni vor acționa în perioada 16-21 septembrie a.c., în cadrul Proiectului „ROADPOL SAFETY DAYS”, destinat conștientizării tuturor participanților la traficul rutier, cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se află la volan. Polițiștii vor organiza activități informativ-preventive în trafic, în vederea prevenirii implicării în evenimente rutiere a conducătorilor auto și nu numai, urmând să fie distribuite și flyere cu mesajul „Alege viața”. Participanții la trafic vor fi încurajați să acceseze website-ul www.roadpolsafetydays.eu în vederea descărcării formularului “Angajamentul meu pentru zilele de siguranță ROADPOL” și înregistrarea acestuia în sistem. Șoferii vor fi informați cu privire la riscurile conducerii sub influența alcoolului, neadaptării vitezei la condițiile de drum, lipsa centurii de siguranță, folosirea telefonului mobil și nu numai.

cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY